![]() |
Kako na web stranici izmjeniti tekst i sliku ?
Prije nekoliko godina vidio sam u bivšeg kolege kako je otvorio portal www.24sata.hr i kliknuo na gumbić „page edit“. Nakon toga je na stranici ubacio svoj šaljivi tekst i umetnuo sliku prijatelja. Zatim je stranicu spremio nekako i poslao link nama prijateljima i njegovoj ženi. To je bilo za pucat od smijeha.
E sad i ja bi htio nešto slično napravit, i googlanjem sam vidio da browser Microsoft Edge ima alat „page edit“ Otvorio sam www.24sata.hr, kliknuo na „page edit“ i stvarno mogao sam mijenjat tekst ali kako da umetnem sliku, nikako da kužnem kako to izvest Zna li ko kako da to izvedem |
Taj "page edit" alat u Microsoft Edgeu nije namijenjen tome. :) Tehnički, mogao bi to napraviti; "ubaciti" sliku s nekog url-a ili base64 vrijednost, ali ne možeš poslati link kakav ti želiš. Eventualno screenshot. Vjerojatno ima tih fake news generatora, ali nisam upoznat.
Btw. mislim da ovo nije softverski problem :) |
nedavno je isto netko pitao u nekoj drugoj temi i dobio odgovor ili link na tu šaljivu stranicu
EDIT eto to si bio ti, ne kužim čemu ista pitanja iako si dobio odgovor :stoopid: ti si neki wanna be šaljivdžija https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=316607 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |