![]() |
Call of Duty: Black Ops 6
nova codara
|
https://ffa.hr/vijesti/novi-call-of-...-krava/100193/
"Novi Call of Duty nije next-gen igra, nego mužnja starih krava…!" |
pa kaj nije tak već...sto godina :D
|
A mislim ponadamo se svi svake godine da je to to konačno :D
|
Bilo je i vrijeme.
|
ja sam skroz van cod forme, zadnjeg BO se sjećam četvorke, petica je?
|
Ja sam zadnje igrao black ops (onaj koji je imao misiju u Kowloon City, mislim da je to bio prvi BO). A oni do šestice dogurali :D I još pola tuceta MW povrh toga.
Kakva krava muzara. |
|
|
Taman One S ima toliko storage hehe
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
ovo kretanje će bit strašno abjuzano
|
|
Bok ima neko ključ za betu,danas počinje tnx
|
Poz svima. ne znam gdje da postam ovo. da li netko igra MW 3 na PS4? naime nakon zadnjeg updatea više mi igra ne radi, probao sve što sam našao na netu osim kreirati novi PSN account i svaki put kad se ide na multiplayer kaže dlc out of date, stavim install cekam da se skine, javi da je instalirano, uđem u igru i opet piše da multiplayer nije uopće instaliran
|
Isti problem sin ima s Bloodborne. Igra na PS5, a igra je PS4 iako to nema veze očito. Igra je boundana na moj account jer imam PS Plus, a njegov account na istoj plejki nema, ali sa njegovog accounta se može igrat kad je instalirana. Na mom baca tu istu grešku ko i tebi.
|
fina je kampanja, hodaš i ubijaš, linearno, toga danas malo ima pa ko voli eto mu
|
kakav je mp?
|
Klasicni COD, jedino kaj je zabavno to je zombie mode.
|
U BO serijalu jelde nema ground war, mod sa velikim mapama?
|
dugo nisam igrao goru igricu.. znači multiplayer tako male mape, igrivost.. neznam šta reć osim katastrofa
|
Ne mislim još kupovat BO6, ali igram warzone redovno...i ajde ovaj novi gameplay mi se čini bolji, nema više da netko mene utokom ubije, a ja njega kalašem nemogu ,sviđa mi se i zvuk koji je poboljšan, isto tako i osjećaj pušaka , a najviše što nema više trpanja raznih gadgeta u ruksak pa po potrebi vaditi, imaš jednu bombu ili minu i to je to, a ne po 3 različite u ruksaku...ali imam i problem, igram na PC i u starom warzone sam imao oko 140 FPS, sad mi max 80 ide...postavke su iste, engine je isti...ne znam što se dogodilo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |