![]() |
hp printer
dobili smo na poslu nekoliko printera mfp hpovih , sad men zanima dal imam kakva njihova aplikacija s kojom mogu imati sve printere da mi očitava stanje tonera, imao sam kyocera net viewer prije dok su bili kyocerini dal ima nešto za hp ?
|
Koliko ja znam, takva ne postoji, ali provjeri na stranicam njihove podrške. To možda ovisi i o modelu koji je u pitanju. Za profi modele možda imaju više toga nego za kućne modele.
|
Citiraj:
|
Koji OS?
Mislim da imaš u W10 HP Smart. |
Možeš preko SNMPa dobiti stanje potrošnog materijala na HPovim mrežnim printerima pa ga onda povučeš u Nagios ili Prtg.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
HP ima svoj softwer zove ti se HP Web Jetadmin, ne znam dali se plaća.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
kita traži nekakav kredenšal za ulogiravanje tako da to odpada :nono: |
Od besplatnih, a koji nečemu vrijede imaš Epson device admin, radi sa svim markama printera ne samo Epson, a od onih koji se plaćaju mogu ti preporučit Princity jer njega koristim svakodnevno za nadzor cca 2000 printera ima trial pa ga možeš i probat.
Nadzor 2000 printera :D
Ako bude neki moderni Dante vjerujem da jedan od prstena u paklu bude nadzor nekoliko hiljada printera. Jednog kad nadzirem povremeno ćesto mi dođe da ga bacim kroz prozor. |
Citiraj:
probao sam neki od brothera braadmin al ne prepoznaje levele tonera, bude probo ovaj eposon |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |