![]() |
Kingdom Come: Deliverance II
|
btw jedinica je na 80% popusta na stimu sad (5.99)
ja još nisam odigrao :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni jedno ni drugo, nego igraj!
Jedinica mi bila odlična, nadam se da će i ovaj nastavak bit bar jednako dobar. |
Jedinica mi je jedna od najdražih igara ikad, ovo mi je uljepšalo jutro. :)
Eh, kad se sjetim one pijanke s popom… :D |
Manor Lords dolazi krajem ovog mjeseca a KCD2 do kraja godine.
Ovo će biti godina srednjeg vijeka. :goood: |
Izgleda jebeno, baš kao što je i jedinica bila. Pijanka s popom je vrh. :D A i ako se ne varam, radnja je završila s gadnim cliff-hangerom, bio je i red da završe priču.
|
Citiraj:
Nisam igrao :D |
Citiraj:
|
I meni stoji na Epicu, nikad igrao xD
|
Citiraj:
Jedan od baš upečatljivijihh questova među igrama. I onda sljedeće jutro misa :D |
|
|
|
|
|
|
Igretina samo takva!
|
graficki i nije tolika razlika u odnosu na jedinicu
|
sićam se kakvo je smeće bila ta jedinica kad je izašla.....bug na bugu, užas živi.
Tek je kasnije, kad su to sve popeglali, počela biti top igra. Nadam se da su naučili lekciju i da ova neće biti takva, iako sumnjam. |
Citiraj:
Day one sam ju igrao. |
|
Jesu ljudi nježni, bože mili.
Pa nije to woke, pederizma je bilo u igri uvik. Ali ajd, bumo vidjeli. :) |
Citiraj:
Nema više naslova gdje se to ne pojavljuje/spominje, samo da se ne bi uvrijedio određeni dio moderne publike. Stvarno mi ne smeta, ne brinem se oko toga, ali šta je previše je previše. Svaka igra, svaka serija, ne možeš više upaliti TV ili PC da takvo nešto ne iskače iz paštete. |
Key za Gold verziju prednaručen, za dva tjedna se vraćam u Bohemiju.:D
Jedino je šteta što ne mogu prenijeti lik iz prvog dijela u KCD2 jer je bio naturpijan do kraja. Ali mi neće teško pasti od početka krenuti ako igra bude dobra kao prvi dio.:) |
Javi nam jel te naguzilo u prvih par minuta igre :D
|
Ma opterečiva te se sa glupostima igra ko igra ili je dobra ili loša ostalo nije bitno
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Upravo iz tog razloga se ne rade preorderi. Pričeka se fino day one, pročitaju se i pogledaju recenzije iz pouzdanih izvora i tek onda ako sve izgleda i zvuči ok se vadi kartica iz novčanika. :kafa:
U današnje vrijeme ni kod rođenog brata ne radim preorder. :D |
baš to.
Mislim da smo naučili da se ne radi preorder u zadnjih 8-9 navrata "odličnih" igara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |