PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konzole (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=77)
-   -   Lenovo Legion Go (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=319203)

Markos 19.02.2024. 19:10

Lenovo Legion Go

Vidim da nema teme o navedenoj konzoli
Zanimaju me dojmovi ako ga itko od forumaša ima,dali se isplati,kakva je baterija,kakav je ekran,kakav je u pitanju gaminga?Vaša iskustva sa konzolom,mane i vrline uređaja

https://www.lenovo.com/hr/hr/legiongo/

BlackDwarf 08.09.2024. 13:58

Da ne otvaram novu temu.
Ima netko Asus ROG Ally Z1 (ne extreme ili X)?
Mozda preporuka za Lenovo ili MSI?

Mirkopoter 08.09.2024. 14:36

A šta te zanima za Rog Ally? Ja sam ga imao, ali mi je iskustvo s Win11 bilo užasno i zanijenio sam ga sa Steam Deckom. Ne bih nikad više ništa tako s Win11 uzeo.

BlackDwarf 08.09.2024. 14:44

E to me zanima kako se ponasa s Win11.
Zanima me iskustvo.
Ne mogu vise sjediti za racunalom.

The Exiled 08.09.2024. 14:50

IMHO s vremenom budu sve te konzole službeno prešle na Steam OS, makar i trenutno se vrte bez problema.:)

Mirkopoter 08.09.2024. 15:43

Citiraj:

Autor BlackDwarf (Post 3761268)
E to me zanima kako se ponasa s Win11.
Zanima me iskustvo.
Ne mogu vise sjediti za racunalom.

Meni je bilo užasno, lozinka za otključavanje nekad nije radila, nego moraš upisivati lozinku MS accounta da ga otključaš, bio je spor, nekad nije htio nešto stisnuti.. ukratko užas.

Markos 08.09.2024. 19:25

Ja zaboravio na ovu temu hehe,uglavnom imam Legion go već par mjeseci,ja sam jako zadovoljan s njim,vrti sve živo od igrica,kontroleri odlični,ekran isto,rezolucija malo previsoka ali ajde,jedino imam zamjerku na bateriju,ali pošto je to prijenosna konzola nema tu previše pomoći,izdrži mi 2 sata u tipa Ghost of Tsushima,na Diablo 3 recimo 3 sata pošto ne poteže toliko snage,izrada cijelog uređaja je stvarno poštene kvalitete,niti jednom mi nije zaštekao i slično,ciljao sam prije na ally z1extreme ali ipak je kod mene presudio 8'8 inča ekran i odvojivi kontroleri

spawn 16.12.2024. 11:30

Lenovo Legion Go

Citiraj:

Autor Markos (Post 3761334)
Ja zaboravio na ovu temu hehe,uglavnom imam Legion go već par mjeseci,ja sam jako zadovoljan s njim,vrti sve živo od igrica,kontroleri odlični,ekran isto,rezolucija malo previsoka ali ajde,jedino imam zamjerku na bateriju,ali pošto je to prijenosna konzola nema tu previše pomoći,izdrži mi 2 sata u tipa Ghost of Tsushima,na Diablo 3 recimo 3 sata pošto ne poteže toliko snage,izrada cijelog uređaja je stvarno poštene kvalitete,niti jednom mi nije zaštekao i slično,ciljao sam prije na ally z1extreme ali ipak je kod mene presudio 8'8 inča ekran i odvojivi kontroleri

Reci mi koliko je velik taj ekran u odnosu na switch oled? Mislim da osjecaj, znam da je jedan 7 a drugi 8.8. Imam klinca koji ima switch oled ali pošto pretežito igra FC24 i FC25, grafika mu nije nešto i radije igra na PS4 )iako je grafika slicna) i uzeo bi PS5 zbog bolje grafike,a meni PS5 nije bas u igri jer trazim nesto prijenosno. Imam zapakirani ps5, gledam ga da ga prodam, Steam deck ne pokrece dosta igara ukljucujuci FC24/25 pa sam gledao rog ally i legion go. Vidim da je GO 8.8 sto je meni veliki plus ali mali ima 12 godina i ne znam bi li mu bilo preveliko. Plus je sto sve steam igre rade i moze se spojiti na TV po potrebi kao switch.

AKo gledamo ally vs legion, jesi li imao ally da mozes usporediti kvalitetu uređaja,bateriju i opcenito gaming na njima? Citam da ally zna stekati ako se duze igra zbog zagrijavanja ali ally x nema tih problema plus bolja baterija. Ako netko ima iskustva također može nesto nadodati, toliko izbora a zelim u kuci samo jednu konzolu za klinca i PC za sve nas ostale,a ne sve i svasta. Plus na steamu mogu cesto kupit igre na popustu npr trenutno je bundle fc24 i fc25 zajedno 50€. A steam deck ne pokrece ove dvije igre :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27.