![]() |
Arc Browser
https://arc.net/
na meku ima već preko godinu dana, a sada sam dobio invajt sa windowse, još netko probao? |
|
@mamutarka, iz perspektive usera, koje bi bile prednosti korištenja ovog browsera, odnosno po čemu je dobar?
vidim da na win platformi nema podršku za win10 već samo win11. |
ja sam slabo koristio, ovaj release 1.0 je po meni daleko ubrzan, baš je bugovito full
prednost (ili mana, ovisi kak gledaš) je način na koji su složili tabove, favorite i općenito UI, treba se naviknut na raspored, frend na macu ga obožava i koristi već dugo meni je za sada instaliran i povremeno ću vidjet ima li apdejt i kak se ponaša, velim za sada debela beta imho |
Vizualno je malo drukčiji od ostalih baziranih na Chromiumu, ima koncept Spaces što bi bilo slično profilima u Chromeu/FF-u, ali praktičnije. Napraviš si odvojene pinove, bookmarke i tabove za različita područja interesa. Mogu se koristiti sve Chrome ekstenzije.
Meni iskreno niš posebno, Brave ima bolju zaštitu od praćenja. |
Ja skinuo, pokrenuo install, tražilo me da se registriram da ga mogu koristiti, obrisao.
|
:hitthewal:
Citiraj:
Još samo fali da postepeno uvedu pretplatnički model za općenito korištenje preglednika i to je to u kombinaciji s forsiranjem registracije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |