![]() |
zone vise nece, pa ajmo promjenit
dakle, Zonealarm mi poceo pravit pravit teske pizdarije na kompu pa sam ga full maknuo.
aj preporucite next best thing... thnx edit: sta se desilo za Zoneom? pa poceo je blokirat komp totalno i to kad iskoci onaj box gdje me pita dal zelim dopustit da program ide na net ili ne ili kad javi susp. behavior. maknuo ga Your Uninstallerom, i opet stavio i ista stvar...nece. pregledo komp od virusa , spyware i nist nema. |
kerio personal firewall.
|
nije li on malo prevelik????
ja sam ga imala pa sam stavila zone i ok mi je...sve šljaka napravi si reinstalciju...pa ti možda bude ok... a kaj s onim sygate ili tak nekak...??? onaj kaj može vidjet i ip od kud te hakaju i to...( na znam jesam li uopće pogodila ime:D ) |
svaki ocitava ip, a sygate i outpost od svih 4 navedenih, po meni su nesto slabiji.
zone i kerio su jako dobri, treba malo da se "ustimaju", ali nakon toga barem dobro rade svoj posao. ;) |
ja imam ZA:SS i zadovoljan sam s njime za sada,ma kad si na netu stalno te napadaju,ja sam napadnut svake 3 sekunde,piše ti ip napadača sa kojeg porta na koji tvoj port pokušava ući,i njegovu evntualnu lokaciju,pa sam ja išo njih skenirati:D .
|
ja sam zadovoljan bitdefenderom 9 internet security... dugo vec nisam imao nikakvih problema sa virusima...
|
Citiraj:
kad sam imala taj sygate onda sam to nekako jednostavno vidjela gdje je,pa i podatci su pisali od osobe koja hacka ili firme preko koje neka osoba hacka.. e sad ja sam ove pop-up prozorčiće isključila na zoneu...pa ni ne znam kaj se događa.... jel to ono kad ti pokaže ip adresu pa ti onda odeš na sajt od zonea,pa ti onda to tam pokaže??? ili??? |
da,pod alerts and logs imaš njegov ip s koje g ip na koji tvoj napadi skojeg njegovog porta na tvoj napada,i online imaš posible location of hacker.
|
Kerio po mom iskustvu pravi najmanje problema iako osobno koristim Sygate zadnjih godinu dana...
|
Outpost: goood :
|
Sygate Personal Firewall IMHO i vishe nego dobar, jednostavan a i besplatan
:beer: |
Outpost, malo je nakon zone alarma tezak za priviknut , al kad se priviknes odlican.
Vjerujem da ima i drugih dobrih i besplatnih rjesenja, za ovo znam da je dobro |
meni je zone alarm zakon.Malo je napadan na početku ali poslije je ok.
Andjelina ti si jedina cura ovdje???? :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
ima ih jedno 6-7 koliko sam ja upoznat, a vjerujem i vishe... ;)
|
držati se teme ne skretati na iskricu ili smokvu ovdje.:clap:
meni super radi samo ću morat staviti spyboot i adaware da vidim kolko je dobar ZA:SS antispyware. |
evo ja sam sebe zadužujem da nađem koju curu za pce (vidim da to fali)
a da ne skrenem s teme: instalirajte kerio ili zone alarm i to je to |
epilog
maknuo sam ZoneAlarm i NOD32 i stavio Bitdefender 9 Internet Security. PREMOCNO.
detektirao je stvari koje ni zone ni NOD32 (na full scanu) nisu uspjeli. uglavnom, imao sam derstg.exe u /system32 direktoriiju, neki Win32.BehaveLikeThis Hijack, tak nekako...koji se kačio za explorer.exe to je rjeseno. od ostalih je nasao jos par trojanaca (vecinom u Java direktoriju). sad sve radi fino. |
ma imao sam i ja bitdfender jedno vrijeme,ali maknuo,za sad sam na za:ss.
|
ZoneAlarm i NOD32 sa Spybot SD, AdAware u kombinaciji, mozes pridodat xOftSpy i imas dobru, dobru obranu. Naravno sve dobro postimano da radi kako treba :D
PS skoro zaboravio SpywareBlaster Naravno i Sygate nije lose rjesenje |
Citiraj:
sramota za Zone i za NOD. stvarno sam razocaran. |
Citiraj:
Tako da je moje iskustvo negativno makar moram priznat da je BD jako user friendly sto se tice jednostavnosti. |
ma svaki AV propusti nešto što drugi ne i obrnuto,samo se meni nod 32 nikad nije sviđao,nađe virus ne možeš ga izbrisati,nego moraš oslije u safe modu brisati ga.
|
BitDefender nije loše zamišljen, al je pomalo bugovit i spor. Iako imam RAID, opet je sve dosta usporeno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |