![]() |
(riješeno) Novo kućište nema slike
Znaci kupio novo kuciste, nxzt 510 i kad stavim unutra komponente nece da baci sliku na monitor...komp se upali,rgb gori al no signal no monitoru
Probao sam sve kombinacije,i rami vani i baterija van,i pregledao sve spojeve,i šarafiće da da su svi zategnuti i nema slike...ni sa grafom ni bez nje.a van kucista sve radi Nemam neku ideju vise Cijelo vrijeme ovako svijetli a monitor no signal https://i.postimg.cc/JsdTYw4R/IMG-20231225-180247.jpg |
Provjeri da ti nije ostao koji standoff na mjestu di nema rupe za vijak na MBO
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Edit: krivi post, jedno gledam a na drugo odgovaram
Ali ajd kad sam vec poceo pisati, i meni se slicno dogodilo, bacalo mi sliku na vga jer sam ga upalio bez graficke pa je komp prebacio na vga od maticne i ostalo tako. na slici se ne vidi koja je maticna, a ne vidim niti graficku. Jesi dobro sve spojio? jesi upiknuo napajanje maticnoj i grafickoj? |
Citiraj:
EDiT: nekako mi promaknulo da van kučišta sve radi, sorry. |
Pogledaj da ti nesto nije u doticaju s maticnom.
Takoder probaj napajanje izvaditi van i da ne dolazi u kontakt s kucistem. |
To napajanje mi je nekako cudno ali lijepo pise u uptstvima da ventilator od napajanja ide prema obavezno prema dolje
Opst cu sve rastavit pa pogledam da nije negdje nesto ostalo |
Citiraj:
Ovo je bilo tocno, bravo i hvala. Vjv prijasnji vlasnik imao mATX pa ostao standoff na sredini kučišta a uopce nisam gledao i mislio da to utječe |
Pitaj me kako znam :D
GJ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |