![]() |
Problem sa kalendarom
radim kalendar (za odbojkaški klub) i napravio sam podlogi i preko toga bi trebo metnut mjesece i dane u godini...
jel zna neko jel ima neki program ili nešto kak da riješim to?? to mi treba dosta hitno i thx na svakoj pomoći |
Re: Problem sa kalendarom
Citiraj:
Kompliciranije, skupo: Corel + Oberon Calendar Wizard (citavi Corel 11 paket + Photo Album 5 ti je na akciji u HSM-u za 1200kn s PDV-om, dobijes i x86 i PPC verziju; Oberon CW kosta oko 250kn), akvizicija koja potencialno mozes isplatiti vec slijedece godine (ili opet naici na nekoga tko kasni za vremenom i isplatis ga sada; a da im ipak samo naplatis 11 mjeseci, nema smisla... :p ;)) |
thx na pomoći ali mislio sam nešt jednostavnije :p
na internetu sam tražio mjesece na bijeloj podlozi, to onda mogu upotrijebit ali nisam našo ništa hrvatsko... ak neko ima taj program nek mi plz javi |
Imam ti ja taj Olympusov program koji ide s fotoaparatom.
To ti izgleda nekako ovako... http://tinypic.com/keckzs.jpg Možeš mijenjati boju fonta, veličinu itd... |
Nedavno sam si kupio novi Olympusov digitalac i sad sam pokušao
napraviti kalendar pomoću priloženog softwarea. U par klikova mišem je gotov, ali ono što mu je nedostatak je da nema mogućnost spremanja (save) nego samo printanja. :( Evo i primjera: [img=http://img382.imageshack.us/img382/1365/kalendar8th.th.jpg] PS. Jel mi može netko objasniti kako se dobije onaj thumbnail u postu, koji je u biti link na sliku u "pravoj veličini"? |
e to mi treba, jel ima to negdje za skinut??
kolko to zauzima? jel mi to može neko poslat an ne zauzima previše? |
Daj napiši svoj mail.
Ako imaš dsl vezu i 200 mb viška za potrošiti smatraj problem riješenim.:beer: |
imama dsl, ali sam našo neki program za izradu kalendara, ak to ne uspije onda čmo morat preko maila :(
|
|
Stiže...
EDIT: Ipak ne stiže. Zaboravio sam da ne mogu slati e-mail veći od 150 mb. Ako znaš neki drugi način, javi. |
hmmm
jel imaš msn?? |
Citiraj:
btw: koji je tocan naziv tog programa? |
olympus master - calendar print
ak negdje nađeš da to ima za skinut ajd mi pliz pošalji link |
Citiraj:
moras samo copy-pasteat iz prave kucice u onom prozoru sta ti dodje nakon uploada slike. imaju dvi kucice ispred kojih ti se spominje thumbnail i forum pa isprobaj obe kad tipkas odgovor tu na forumu pored Postaj novu poruku imas i Pogledaj preview pa te nista ne kosta probat |
Citiraj:
Ako se šta zaradi od prodaje kalendara sjetite se i mene, za hvala ne mogu ništa kupiti.;) |
Citiraj:
Uglavnom TNX :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:43. |