![]() |
Komp se smrzava
Pozz ekipi
Prije kojih tjedan ili dva mi se počelo događati da kada sam na Chrome, YT, Steam, povezujem to s internetom i pokretnim slikama, nikada recimo kada sam tu na forumu, komp se smrzne na par sekundi i tako svako malo, ton ide u većini slučajeva ali slika i svi inputi su smrznuti. Ako se uspijem maknuti s navedenih app komp radi normalno, vratim se na YT opet isto sve dok ne resetiram komp e onda je sve ok 5 minuta ili 2 dana. U ostalom korištenju nema nikakvih problema, komp iz potpisa, Norton anitvirus kaže da je sve Ok, driveri updejtani, updejtane app, Task manager ne pokazuje ništa neobično, HW info takođe. Hvala |
Reinstaliraj si windowse za prvo, frend imao sličan problem gdje se PC zamrzivo ili bluescreen samo kad je bio na youtube dok u igricima i slično radi bez problema, nove windowse stavili i sve radi
|
Tako je reinstal windowsa.
Imao istu situaciju i nakon reinstala sve 5. Imao sam na youtubu kockice / češljeve i skroz crnu ili zelenu sliku/video prilikom gledanja youtba, ... kao da se neki kodek za prikaz YT slike s..ebo a. ( ne koristim nikakve kodeke za gledanje filmova iz vidoteke, koji bi to sjebali jer koristim VLC) |
A to sam i ja kontao al tlaka mi je sve nanovo, kontao da ima nekog lijeka bez rušenja win.
|
jel ima što u event vieweru za vrijeme tih smrzavanja? neki driveri se resetiraju i sl.?
|
Novi Win je uvijek solucija, ali vrijedi probati popraviti nekim jednostavnim metodama da ne izgubis vise vremena trazeci problem nego sto je instalacija novog OS-a. Ocito se problem javlja kod GPU HW akceleracije. Ako nisi, izbrisi driver GPU-a sa DDU iz safe moda, pa na novo instaliraj zadnji driver.
Pokreni SFC iz CMD-a sa komandom sfc /scannow |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |