![]() |
Viber nije sinkan s mobom nakon paljenja laptopa
Pozdrav.
Mali problem ima žena, nisam našao rješenje. Ima win laptop i iphone 14. Kada radi na laptopu, piše poruke na laptopu i/ili mobitelu, sve je super (laptop je upaljen). Ali kada, npr. u petak ugasi laptop, ne pali ga kroz vikend (svejedno tipka na mobu), sve što pošalje preko vibera kroz vikend s moba se ne sinka u ponedjeljak kada upali laptop i poruke ima samo na mobu, fale na laptopu. Sve je na zadnjoj verziji, probao vidjeti za update danas, ništa nema. To je radilo do prije xy mjeseci dobro, više ne radi. Šta ne vidim? Hvala |
ostavi upaljen :D
vjerovatno kapaciteti vibera , pa sve brisu sa svog servera nemožeš ništa eventualno brisi jedno i drugo, pa novi setup, fresh install i na mobu i na kompu |
Citiraj:
|
meni sve za sad radi
doduse komp je 24/7 online |
I kod mene sve ok. Komp radi za vrijeme radnog vremena i sinkan je s mobom.
|
Citiraj:
|
I kod mene sve ok, sve poruke bilo s kompa ili telefona su syncane na oba uredjaja (win10 i Android tel) bez bozir ajel koji bio ugasen ili ne.
Da nije neka funkcija "feature" kod iPHONEa ? |
Citiraj:
|
Danas ujutro upalim komp i na njemu sve poruke koje sam preko vikenda slao mobitelom.
|
Citiraj:
|
to se i meni znali na macu dešavati.
iskreno, nikad skužija razlog. Radi normalno, pa se desi tu i tamo, nakon toga opet dobro radi .... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |