![]() |
(riješeno) Windows Defender problem
Dakle imam problem sa Widows Defender programom jer radi njega ne mogu instalirati jedan program jer mi stalno javlja da je virus u pitanju(trojan) ali nije u pitanju nikakav virus.Isključio sam Windows Defender u postavkama i sve živo što se može isključiti kao zaštita od virusa e sad je problem što i pored toga što sam sve isključio u postavkama on i dalje daje poruku (defender) da je virus prisutan i normalno ne mogu sa cd-a instalirati program na pc inače se radi o cd-u za auto dijagnostiku pa pitam ima li načina da još nekako isključim taj defender u win 10
|
|
Ako baš hoćeš isključiti win defender onda prvo ugasi "Tamper Protection" pa onda ovo.
|
Nemoj isključivat Defender jer očito koristiš software sumnjivog porijekla.
|
Vec predvidam iduci Robijev post ko baba Vanga: kako reinstalirat windows (u duzem obliku i bez interpunkcija naravno). :kafa:
|
Dodaj iznimku u defender ...
Ako javlja dok čita sa CD-a, onda sam CD drive ... Ako prilikom pokretanja, onda samo taj folder/direktorij gdje instalira program ... |
Ako je vcds u pitanju bez obzira sto ga "dopustis na uredaju" nakon nekog vremena ga opet defender makne, rijesenje nam je bilo zaseban laptop samo za dijagnostiku gdje smo defender skroz onemogucili
|
Postoji i nuklearna opcija naravno.
|
Citiraj:
|
[QUOTE=kopija;3698964]Postoji i nuklearna opcija naravno.[/QUOTmislim da sam tako riješio problem, hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |