![]() |
Gamershop.hr (informacije i iskustva)
Reklamirao neispravnu memoriju prije cca mjesec dana. Došao GLS pobrao paket i od tada nema komunikacije.
Poslao 2 maila, nema odgovora. Zovem broj telefona sa stranice, konstantno zauzeto. Izbjegavati. |
Kako je prošlo ?
|
Ulovio nekoga na chatu.
Dobio uplatu nakon nekoliko dana |
tnx
|
Naručio G502 X, dobio G502.
Istina bog na slici je bio obični G502, a u naslovu (i računu koji sam dobio) X. Kod naručivanja sam u napomeni napisao da provjere što je i da mi ne šalju ako nije X. Danas sam jedva uspio nekoga dobiti na telefon i tražili su me slike onog što sam dobio i onog što sam trebao dobiti - sada čekam odgovor. |
narucio neki mali aparat kod njih koji je dosao ostecen, i expresno vratio prije 2 tjedna i zatrazio povrat novaca a oni se ne javlju ni nista...kakva je procedura sa prijavom njih?državnoj inspekciji ili kako?
|
Citiraj:
Registrirani su u HR tako da normalno prijavljuješ na MINGO. |
Citiraj:
|
''a oni se ne javlju ni nista'' :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda je zapravo sve u proceduri, samo traje malo vise od ocekivanoga. Mozda nije komunicirano da se trazi povrat u roku 14 dana itd itd. |
Ja s njima nikada problema nisam imao, zanimljivo da se ne javljaju.
|
Citiraj:
Pricekat cu jos ovaj tj, pa ako se nejave iduci tj cu poduzet akcije |
Pogledaj koji su ti zakonski rokovi (zakon o zastiti potrosaca), izbroji koliko dana je proslo od svake akcije, javi im se ranije i podsjeti ih na tvoj slucaj i da se blizi kraj roka kada moraju vratiti pare. Vjeruj mi, javit ce ti se onog trena kada vide da si upoznat s tematikom.
To je ako dobro pamtim brojeve trebalo vec biti rijeseno - 14 dana od pismene obavjesti kupca da raskida ugovor. Tako nekako. Ali provjeri svakako, ja sam to davno gledao. |
Meni se nisu javljali na mailove niti na pozive ali sam uspio uloviti nekog na chatu na njihovoj stranici.
Probaj, mozda upali. |
Citiraj:
Ako je ostecen u prijevozu, opet je drugacija procedura, zar ne? Citiraj:
Citiraj:
:fiju: |
nino neznam ja gdje je oštećen proizvod niti me to zanima.nakon sto sam otvorio paket, odmah im poslao slike i poslali su GLS po to...to je bilo prije 2 tjedna.odmah sam u porukama zatražio povrat novca jer nije proslo tih 14 dana.otad se ne javljaju.
razumijem da je guzva svima i da se radi te cu pricekati jos malo |
Ma sve ok, nije u prethodnom postu bilo tako opisano, pa ono, samo opcenito sam napisao ponukan inspektoratom.
Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |