![]() |
xxxladsl
imam adsl od t coma a je li se kako mogu prebaciti na iskon da dobijem 60 dana flat rate
|
Samo na njihovom sajtu ispuniš prijavu i klikneš da hoćeš ugovor na 12 mjeseci e i da prebaci se kod tekoma na start paket ako već nisi.
Ali da te upozorim malo iskonovci imaju problema oko pinga u zadnje vrijeme. |
a meni još nije isteka ni ovaj t-comov ugovor
|
Citiraj:
|
samo na iskonovom sajtu ispunim prijavu i to je to ne triba ništa dodatno plaćati
|
Re: xxxladsl
Citiraj:
|
Citiraj:
Cini mi se da ne. T.comu i dalje placas pretplatu (12 mjeseci) ili koliko ti je jos ostalo. A Iskonu placas promet. Cini mi se da je tako... Ako ima tu nekih na PCE-u, koji su se prebacili s tcoma na Iskon. Neka potvrde. |
Citiraj:
|
znači t comu plaćam brzinu i start paket odnosno 99kn mjesečno a iskonu dodatno koliko potrošim megabyta
|
Citiraj:
|
u Iskonu vise netraje akcija za flat 15.01. je bio zadnji dan ja danas zvao da provjerim, neznam oce bit sta novo. Uvođenje je za kunu fleta nema, nema ni dvd-a.
|
Zato postoji AMIS.HR koji je ista stvar ko iskon a daje 3mjeseca flatrate ako se prijavite do 01.02.2006.
Uzivajte :beer: |
morash napomenuti da ne i u svim zupanijama, koliko vidim trenutno samo 01, te ostale 04x.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A bas se mislio prebacit na Iskon radi FLAT-a.... |
Citiraj:
|
blondie si primila PM ? :o
|
zanimljivo mene zvali iz iskona doma ako hoću preć na njih i dobiti flat 2 mjeseca,nije mi se dalo sad s t-comom raskidati ugovor blabla pitam ja žensku kad će imati svoju infrastrukturu,kaže ona bit će jednog dana, zato:beer: za taj dan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |