![]() |
Svoju EOI povjeriti Oracle-u i sličnima?
[Ne radi se ISP-u, ali ovo je najbliži odjel u forumu za ovu ozbiljnu temu.]
Bez potežkoća sam rabio [E]lektroničku [O]sobnu [I]zkaznicu do i u prvoj polovici 2023.g, ali više ne. Taj problem imaju i drugi koristnici EOI, ali ne svi. Koliko sam ja detektirao, radi se o čudnoj promjeni, koja meni izgleda bananiziranje u državnom smislu. Jer akd.hr, skraćenica za Agencija za Komenrcialnu djelatnost, čije je cookie-je bilo uz cookie-je gov.hr i nekih drugih domena iz Hrvatskog Mrežnog prostora, bilo dostatno dopustiti u računalo, pa da sve radi... Jer akd.hr, po svemu sudeći, više ne postoji [*] i te cookie-je koji su uz gov.hr bili dostatni, nema više tko preuzeti! Nego, sad odjednom treba, po soj prilici, pripustiti i nekog manjeg svjetskog moćnika Oracle-a, tvrdku koja se upravo obradom podataka bavi. U Linux svietu i šire Oracle su poznati kao oni koji su Mysql na svoj način izveli/uklonili iz svieta istinskog slobodnog koda, kakvog još ima jedino u GNU/Linux sviietu. Sa brzoglasa za pomoć, jasno su me uputili na: AKD korisnička podrška Još čekam odgovor od istih (40-tak i više sati prošlo, ne računajući weekend. Ima li još onih koji ne žele svoje podatke, vezane uz EOI, povjeravati Oraclu i sličnima? ---- [*] ping-ajte akd.hr pa ako dobijete kakav odgovor ovih dana, nagrada od milijun € ! |
Citiraj:
Code:
Vaše je pitanje primljeno. Očekujte naš odgovor u roku od 24 sata. Code:
Domain Name: CUSTHELP.COM |
Samo bih još ovo dodao, jer vjerujem da će biti Hrvata koji će razumjeti da ova promjena nije dobra i da se tu doista radi o bananiziranju Hrvatske Države.
Može biti ali ne mora biti, očekivao bih čak da nije, ali ne znam, da za ovu glupu i opasnu promjenu krivnju ima i AKD. Sasvim je moguće da nisu htjeli raditi kako su da krivo rade od njih iz vlasti tražili (potrebno je razlikovati trenutnu vlast od Države, Država je Hrvatska, i ona je svetinja, a sadašnja vlast, bolje da ništa ne napišem), Moguće je i da im je netko otišao jer se tražilo što protuzakonito, a da su ostali samo kompromitirani djelatnici... Svašta je moglo biti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |