![]() |
Kako najlakše neupadljivo pokvariti router?
Da više ne radi, da mogu tražiti novi.
|
Ištekaj mu paricu/nit i zovi SZK da ti neradi internet pa se pravi da sve imaš uštekano i poslat će ti tehničara sa novim ruterom.
Mislim da bi ti to prošlo bez problema. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zamjeni polaritet i pusti vecu voltazu
|
Mislim da ne šalju tehničara za zamjenu rutera, neka samo pošalju drugog na tvoju adresu, sam ćeš to mjenjati. Šteta je uništavati ruter ima korisnijih metoda. Treba ih samo uvjeriti da ne radi internet, nijedna lampica ne svjetli a adapter je ispravan.
Slažem se sa vama Nikky, ali oni se itekako igraju sa nama, imamo pravo u nekim situacijama i uzvratiti. . |
Dečki nećemo se tako igrati :fiju:
|
@ flic ako je iskon nece dati, ja se borio i borio s njima nedaju. ako stavis svoj nedaju podršku ako bilo sta crkne kod njih a stalno crkaje
Inace svaki dan ga moram rucno resetirat jer crkne...Prijavio jedno 40 puta al ne doživljavaju a ja nemam zivaca vise s borit sa njima uzeo a1 5g |
Citiraj:
|
Nisam stao na "njihovu stranu" a i pisao sam kako je vrhunac podrške ugasite / upalite / resetirajte ...
Konstruktivne korake kao otključavanje / preuzimanja full admin prava i sl. potpuno podržavam. Radi se samo o tome kako nebi smjeli sugerirati / opisivati "destruktivne korake". |
pa kad se tip nemre sam sjetit šta bi mogao napravit, a i ovi se prave ovce kad ne žele izać u susret.
|
Ja sam u iskona uspio dobiti novi ruter (divnim čudom, šok i vjeverica) tako što mi je doma došao tehničar - lik kojega poznajem. Odmah je rekao da je ruter smeće i mora se svako toliko zamijeniti. Ja kada sam to isto govorio szk nisu me doživljavali niti 1%.
Nakon zamjene je to bila skroz druga priča, sada, nekoliko godina kasnije, opet lagano štekari. |
Što, bila je neka još metoda koja je cenzurirana? Pa pošalji mi privatnu poruku.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:24. |