![]() |
Dovršavanje ažuriranja sustava - zapelo, Android
Zapeo Android update na ovoj poruci. Podigne se Android, ali u notification baru stoji ovaj progress bar.
Telefon gubi kontakt sa SIM karticom i mrežom, javlja se poruka da se com.android.phone proces stalno ruši i slično. Što mogu još probati osim Factoy Reseta? |
A telefon je..?
|
Samsung A51, službeni.
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Ako je sluzbeni, ne bi se previse zaj s tim pogotovo ako je gore nesto od korporativnog softvera. Mislim da tada ne bi smio ici u te ekstreme, neka me netko ispravi. A taj ekstrem je da firmware pregazis od nule s Odinom. Ne znam jesi ikad radio s Odinom...
Ili da probas u recoveryju obrisati cache ako samsung jos nudi tu opciju, jer neki pametni proizvodjaci su je uklonili. To je bezopasna stvar. Baci oko kako uci u recovery pa vidi |
čim je službeni, skidaj dolje kaj je tvoje i pravac k njima . neka daju novi i bok
naravno, ovisno kak velika korporacija si .. |
Ma nije toliki bed, ionako kroz tjedan dana dobivam novi pa sam ipak napravio factory reset i sada radi kako treba.
Ali, naravno, glup sam. Kako sada vratiti backupirane podatke koji su na google driveu/google oneu? Nema više opcije restore i sve su zakomplicirali. Nakon factory reseta prijavio sam se s istim računom na kojem se nalazi 37 backupiranih aplikacija, ali me niti u jednom trenutku nije pitao želim li restoreati aplikacije, kontakte, povijest poziva... Izgleda da su nešto zakukuljili s novom verzijom Androida. |
Riješeno... stvarno sam malo zahtđao.
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19. |