![]() |
chieftec 400w 12cm
jel neko zna na koliko okretaja se vrti vent na doticnom chieftecu?
|
Ne znam, al sam gotovo siguran da nema fiksni nego varijabilno broj okretaja, ovisno o temp. i opterecenju.
|
tako sam i mislio, al ipak ak neko ima nek napise na koliko mu se max vrtio vent...
|
Citiraj:
|
Ma uzmi onaj od 420 DF sa 2x80mm ventilatorima koji su bar meni stalno na 1400 rpm i nečujan je. a em ti je taj od 420 daleko najači u pitanju davanja ampera!
|
Čif 420W je tih, ali tih tih nije!
|
Citiraj:
|
ja imam neko napajanje koje sam uzeo od frenda...dva venta od 80mm...400w i full tiho...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za mene je svaki 80 mm vent na 1400 rpm glasan...
|
domy_os gdje si ti jebote, nema te na msn??
|
Citiraj:
2. Ne psovat. 3. Na MSN-u sam non-stop. :) |
nemam pojma meni si offline već ihahaj sa onom adresom .....@net.hr! jesi je mjenjao???
|
Nisam mjenjao. Nekima jesam, nekima nisam. :D Jel me sad vidiš?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam chifa 360w s 2x80mm venta koji se vrte do 1300rpm (samo u najvrucim danima malo preko toga) i to mi je PREglasno, tj to je sve sta mi se cuje u kanti, osim sugavih hitatchija kad loadaju...
mislim ak se na ovom 12cm modelu vent vrti ispod 850rpm onda mi se mozda isplati mijenjat. (da napomenem da mi snaga nije bitna vec samo tisina, i u obzir moze samo chief) |
PA jesi diskovima smanjio AAM?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW. Od kud znaš koj su to od 40GB, sad i od 40GB imaju FDB! :burn: |
Imam u kompu maxtor 40GB 7200, imao sam mjesec dana i WD40GB 5400. WD baš zuji i buka je nepodnošljiva, a Maxtor se čuje kad čita, na zuji, ali barem ne slušam zujanje dok radi iako ništa ne diram na kompu.
|
Imao sam i ja davno maxtora od 30Gb čini mi se da je bio ali taj je mljeo kamenje kad je čitao!
|
Citiraj:
A mi ubijamo ovaj topic sa drugom temom! :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |