![]() |
"Hakiraj" stranicu da dobis posao
http://168.119.237.36/
LOL Jel se netko prijavio? P.S. jel se ovo zove hakiranje? hahaha P.S.S. ova stranica je prijava za posao, nema veze s hakiranjem da ne mislite da je nesto maliciozno... Dobra ideja, ali mislim da se tu nece javiti nitko pametan... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobra ideja, odmah imaju eliminacijski krug prije nego što i možeš poslati prijavu.
|
Bilo bi fora da "hakiraš" i pokupiš virus. :D
To je već korak dalje onda. :D |
Da, ali koga eliminiraju s tim? Pa nece se neka bakica prijaviti. I kakav je ovo zadatak?
osobno sam isao da vidim da li mogu hakirat stranica, ali jesam li se prevario. Ocekivao sam zadatak tipa da moram vrsit direktnu komunikaciju sa serverom i da onda dodjem do ispunjenja prijave, odnosno da i prijavu ispunim sa direkt inputima bez browsera. i to bi bilo smijesno... |
ne, samo pročitaš HTML komentar u sourceu aplikacije :D
|
Sudeci po pravopisu prijave, ne bi me cudilo da vas na razgovoru docekaju neki pristavi haxori :)
|
Citiraj:
Mission success. :D Vjeruj mi, 98% ljudi neće ići vidjeti source code, uzimi u obzir da si na pceskertu, gdje 98% ljudi to zna. Ali van toga, jako malo ljudi tako razmišlja. Najmanji je problem kliknuti na Inspect ili lupiti shortcut, ali ljudi ne razmišljaju tako. |
Hmmm, mozda si i u pravu, ali opet ako trebaju programere, pa koji programer ne bi ovo rijesio?
Meni se cini da su zabrijali i da je ovo Fail. No ako tko ode na sastanak nek napise dojmove. |
Na ideja je ok, ali sigurno neće s tim načinom dobiti bolji kadar. :)
Ideja za pokazati nekome i to je to. |
Hahhahahhahhahahahh, koje hakiranje :D (F5-Q-c/p in new tab)
|
http://168.119.237.36/submit_form.php
Tko ima volje kroz POST poslati ova polja? name_or_nickname phone challenge feature_selection research_paper :D :D Inače, takav koncept prijave za posao je imalo par domaćih agencija, ali oni su bili puno kreativniji i kompleksniji. Mislim da je Degordian tako radio. |
Ovo je toliko debilno da boli glava. Sry lock.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |