![]() |
(riješeno) Monitor više ne ide u sleep nakon instalacije nove grafičke kartice
Sve je rečeno u naslovu.
Znači, instalirao sam 3070 umjesto stare 1070, instalirao drivere sa clean install, sleep postavke monitora su mi OK i nisu mijenjane, ali monitor ne ide u sleep nakon što sam instalirao novu grafičku. Guglanje baš ne pomaže pa rekoh da pitam ovdje da li je netko imao sličnu situaciju. Hvala. P.S. Vjerujem da je ovo softverski problem pa je zato u ovom podforumu. |
Sta ti ostane poruka na monitoru "no signal", krene odbrojavati ili nesto sl?
|
Ne, nego ostane uključen. Ne ode u sleep, ne ugasi se nakon x minuta neaktivnosti.
Sve radi kako treba, samo monitor se ne ugasi nakon što određeno vrijeme ne radim na PC-u. Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Probaj neki drugi driver za GPU
|
Ah, koristim nVidia driver original isto kao i za staru karticu. Hmmmm....
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Mene to zajebava skoro godinu dana već, nekad ode u sleep nekad nece danima, zakljucio sam da je do Windowsa, odnosno sa odredjenim patchom radi a sa drugim ne, ali ne smeta me previse pa nisam više istraživao.
Grafa uvik ista, a driveri redovno updejtani, sa svima isto... |
Riješio sam. Malo je glupo. Monitor mi nije išao u sleep jer je bio uključen kontroler u USB port. Nakon što sam ga isključio, otišao je u sleep.
Zamjenom grafičke, priključio sam i kontroler da isprobam neke igre pa sam pogrešno zaključio da se problem pojavio nakon zamjene grafičke :) |
Citiraj:
Mene doduse vec godinu i nesto hebe sto kada ugasim komp, monitor ne ode u onaj svoj standby (zuta zaruljica), nego odbrojava 5min pa se ugasi. Prije je to radilo, ugasim komp, ekran isto tako ode u stanrby |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |