![]() |
2 pitanjca
Znam da se o ovom vec pricalo, al se ne sjecam sto smo tocno ustvrdili.
DAkle: 1. Kako skinuti pasivno s Northbridgea, koje je zaljepljeno nekim sranjem... Slicna mi je situacija i kod graficke. Probo sam stavit u freezer na 20tak min maticnu, ali ljepilo ne popusta (bez brige, ima garanciju :) ) 2. Kako najbolje ocistiti termicku pastu sa procesora? Jel se moze procesor prati u bengi? ili alkoholu? |
Re: 2 pitanjca
Citiraj:
|
Trik je u tome da je WC papir troslojni.:D :D :D :D :D
|
Citiraj:
inace ja skidam pastu alkoholom i vaticom:gringo: |
Citiraj:
|
istina! :D ali ne ako uzmes onaj mirisljavi troslojni s slonicima ili nogometasima, taj je skuplji. :smoke:
|
Citiraj:
Bed je sto mi se pasta razvukla svuda okolo, i po onim malim chipichima oko jezgre, pa bi mi teze bilo s gumicom. Izgleda da cu ipak s alkoholom a sto se tice drugog pitanja : pa kako ste vi ostali skidali te hladnjake? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za skidanje zaljepljenih se koristi tehnika SILAxPOLUGA. Samo okreći hladnjak. Popustit će pametniji. Samo ne znam kako je zaljepljen i trebaš biti jako oprezan. |
Citiraj:
Imas li kakvu drugu ideju? |
Hoćeš reći da je zdrogljen chipset?????
To je bila jedina i 100% uspješna metoda skidanja. Tako sam skinuo sa i845e. Znaš kako je to malo i krhko? Izgleda ko smanjeni barton. |
Citiraj:
|
Da, dok sam skido sam "malo" grebnuo po chipsetu. No vratio sam natrag hladnjak, zamjenio ploču u servisu, i sada radi.
Naravno opet sam išao skidati hladnjak na ovoj novoj ploči, i uspjelo je :) bez poluge, samo sila :D jedino me je trta skidat s grafulje, jel nema garancije na nju :( |
sad cemo te tuzit zbog garancije!!! ha ha ha!!! :D
|
Ho ho ho...
to je poklon od servisa, za Bozic :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |