![]() |
Migracija Synesisa na novo računalo-server
Da li se sta mjenjalo oko Synesisa? Morat cu migrirat s jednog na drugo racunalo/server.
Da li je i dalje dovoljno prekopirati instalacijski folder i ikonice na drugo racunalo ili moram jos nesto odraditi? Nekada sam ovo svakodnevno radio ali sam sada totalno ispao, pa mozda ima netko svjeziji info. :D Tnx |
Nemam noviji info, trebao bi raditi stari dobri C/P :D
Poželjno da se i drive slovo poklapa. |
Tnx
Pusa |
Radi copy paste bez ikakvih problema :D
|
I nebitno je na kojem je slovu drive.
|
Prekopirao sam, sve mi radi osim jednog korisnika/knjige. Iako i ostali imaju dijakritičke znakove u imenu, iz nekog razloga ovaj ne radi.
Gledao sam malo, iz nekog razloga je putanja do journala bez dijakritičkih znakova u imenu, tako da sam jednostavno u imenu foldera korisnika maknuo naše znakove i sad radi sve normalno. Fakat mi nije jasno u čemu je razlika između tog korisnika i drugih s dijakritičkim znakovima u imenu. Ostali rade, ovaj nije. |
Mozda duzina imena fileova/putanje (ako je preko 256 znakova sa svim folderima/podfolderima/imenom...) ?
Opcenito nevolim kad ljudi spremaju imena fileova sa nasim znakovima i razmacima ali sve vise dobijam takve fileove (koje onda sam preimenujem jer nema svrhe vise objasnjavat da to ne rade, odustao sam :))... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:26. |