![]() |
pobjegni iz sobe
neznam jel bilo vec ali preporucam svakom ako ima vremena mozgat i zanimaju zagonetke.
http://snipurl.com/lj8y |
Hebo sebe.... što da napravim sa onom 4 znamenkastom kombinacijom?
Ludilo. |
Probao sam vec i rijesio skoro sve. Najjac mi jesoba s mrtvacem
|
ja sam u zelenoj skoro dobio slom zivaca, igro sam i srusila mi se opera i nakon toga nikako da natjeram kantu za smece da se digne.......
|
Uspio sam prijeći prvu, sad idem u nove pobjede!
|
Može netko reći kombinaciju...
|
Našao sam na više mjesta na netu cod je 1994, a meni ne radi.:confused:
|
Citiraj:
Ni ja ne kuzim. Ona konbinacija na onoj web adresi ne daje uvijek istu kombinaciju ali sef se ne otvara Eto zasto na forumu nema prave nevidljive tinte za font |
Mislim da sam dobio dvije različite kombinacije, ali desetak puta istu kojom sam konačno i otvorio. Puno puta sam ju probao upisati, ali jednom sam uspio. Možda je bitno što držiš u ruci dok namještaš kombinaciju, tj. da NIJE ključ, kad namjestiš samo prebaciš na ključ i otvoriš.
|
Meni se otvorio sef, a i prešao sam 2. sobu ;)
|
Kad samo pomislim na drugu hvata me panika! Ne da mi se više ni pokušavat.
|
imam jako glupo pitanje: KOJI je link s onog papira na 1 lvl-u.
ja probavam, probavam al nejde |
Citiraj:
;) |
Citiraj:
|
Ja sam prekopao sve živo u 1. sobi no gdje je taj sef prokleti(jel to ona kutija crvena?).
Gdje da nađem onaj drugi prsten! |
Evo riješio sve LOL!
I to bez ičije pomoći eheeh |
4 minute prije si zapeo u prvoj sobi, a sada si riješio sve u prvoj sobi ili SVE
|
evo sve rijeseno u prvoj
|
Pa dobro gdje je taj sef?
Već me bole živci:fuming: |
kad pogledas filmic u onoj crvenoj kutiji onaj tip koji pleše ti pokazuje u neku zvjezdicu na ekranu, tam drži miša i cekaj da film završi i onda klikni
|
Jebate nikad nebi na to pomislio al bio sam blizu,mjerio sam s trokutom do iksića al ko bi se sjetio da treba držat miša,hvala:clap: :beer:
pozdrav |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |