![]() |
Pitanje za FritzBox 7530AX
Poštovani,
kupio sam navedeni router zbog prijašnjeg odličnog iskustva sa starijim modelom. Nedavno prešavši na T-com sa terrakoma uz pomoć Karla, postavio sam Internet i VoIP koji rade. Međutim muku mučim cijeli dan :hitthewal:sa IPTV-om. Šta god napravio sa notepad++, ili FBEditorom, ne mogu restorati fajl natrag na fritzbox. Kaže da je file neispravan. Ako itko ima volje i zna šta točno treba, bio bih jako zahvalan! |
Čest je slučaj da backup / konfig iz drugog modela ili starije generacije ne može ubaciti ...
Morati ćeš naći drugu metodu. Sad bi trebao (pretpostavljam) nekako osposobiti Internet + IpTv a bez VoIp - a pa onda kasnije kombinirati dva konfiga. |
Ma VoIP i NET mi rade, IPTV ne mogu namjestit. Nisam doslovno uzeo i ubacio stari konfig file, nego sam skinuo svoj i editirao po naputku sa ovog foruma. Međutim, kad editirani config idem vratiti natrag, ne prihvaca ga.
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Citiraj:
Jesam i ne prihvaća fajl uopće. Čak njegov originalni, kad kopiram...više ne mogu ubacit...sa hash checkerom. Ne kužim, šta krivo radim... Uspio sam editirati config i vratiti natrag u router, medjutim IPTV nema šanse da proradi. Drugi dan se ..rkam sa Fritz!Boxom i lud sam više. Nabijem njih i sakrivanje bridge-a i ostalih funkcija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |