![]() |
SLI u prijenosnicima
'
Iskreno ovakve stvari me bas i ne zanimaju, ali se podudara sa neobicnom enigmom koje me je zaintrigirala jucer. Toliko da sam islao mailova i mailova, ICQ-uirao ljudi samo da vidim jesam li prespavao zimski san ili je ovo java. Tako da me ova vijest malo cudi jer ispostavilo se da je SLI moguc jos nesto prije 2006 od vrlo ozbiljne firme koja slaze custom laptope. Ne samo SLI , vec i X2 ili FX u laptopu : >>>>>>> U slucaju da se radi o nekoj zabuni ili jednostavno ne~ažuriranim podacima sa neke desktop naruđbe... kontaktirao sam ih isti dan samo da vidim jel ovo stvarno istina. Nakon par sati potvrdili su da nije sala, staviše, (dio email-a) quote : Date: Wed 01/11/06 06:36 AM Yes it indeed is a dual core or FX laptop. We would call it more a portable workstation. We tested it with a X2 4800 and it performed like a X2 4400 desktop. Very very fast..... Thanks scott za SLI kazu (SLI ready) aluzija na opciju koja dolazi ili gotova stvar? ... saznat cu danas, no sudeci koliko se Sky uzbudio, rekao bih da je on siguran kupac ;) Dok cemo Ich und Bubba ipak radije ovo zeti : >>>>> :eek: |
Šta je previše... Prijenosnici bi trbali bit šta štedljiviji,a baš me zanima kako će i ovo rijesit...:rolleyes:
|
rješit će tako da će nać 50k jelena po svijetu kaj bu to kupili i svima super - jelen ima rogove, marketing je prodo sli u kanti koja drži vodu bez adaptera kao produžni bez mrežnog napona.
|
pa koji je to problem riješit. bit ce velik ko chiftecova kučišta a večinu mjesta zauzimaz ce baterija od 30000mah
|
E...a peljat ce ga u karioli...pa ce gospoda ubuduce vozit kariole po gradu! :o
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |