![]() |
onda 2 oliver monitor i tv pitanje
spojio sam laptop hdmi kablom sa tv-om i sada bih htio da kada spustim ekran na laptopu da mi se ne ugasi sam laptop i da gledam tv ali sa spuštenim ekranom mislim da mi nisu upaljena oba monitora nego samo tv kad palim laptop u stvari palim tv, inače imam win11
|
Stavi prikaz slike samo na ekran 2 i tv , te u postavkama energije potrazi Što se dogodi kada spustim poklopac, staviš Ništa i to je to
|
jesam ali se opet ugasi sve postavke sam stavio na nikad
|
Pogledaj si opciju što laptop napravi u tom trenutku, lid close.
https://windowsreport.com/change-lid...on-windows-11/ |
ok,jesam sada još da li netko zna da li se ovaj prijenosnik može nadograditi sa jačim hdd-om da ne otvaram novu temu ram koliko vidim ne može on je upucan na maičnoj i recimo da li ima mogučnost zamjene baterije
|
robi64 > a da pocnes smislene recenice sricat (upotreba tocke, zareza i tako). Kad opisujes problem opisi koji hardwer, sto zelis dobit upgrejdom i tako jel...recimo u ovom slucaju "jaci disk" moze se protumaciti sa "zelim veci kapacitet" ili "presporo mi je, zelim veci disk". Isto tako - svaka baterija se moze zamjenit al s obzirom da mi baba Vanga sapnula da ti mislis na veci kapacitet baterije > ne. Za to si trebao neki Thinkpad upiknut koji ima tu mogucnost...:kafa:
|
Dakle, jer moguće u ovaj prijenosnik(Onda Oliver 2) zamjeniti manji disk sa manjim kapacitetom za disk sa većim kapacitetom,ovaj sada ima 256gb da ga zamjenim za 512gb
|
Otvori ga pa vidi, nema druge.
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Citiraj:
Moguće je... Mislim da je unutra klasik M.2 SATA no otvori i provjeri.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58. |