![]() |
(riješeno) Kernel power 41(63)
Pozdrav, imam problem da tokom igranja igrica mi se pc sam odjedanput restarta i u event vieweru mi pise critical-kernel power 41 (63) pa zna li netko rijesiti problem?
Srdacan pozdrav! ryzen 5 5600x b550 tomahawk kingston fury renegade 2x8gb 3200mhz evga supernova 650 g3 80+ gold 3060ti gaming oc pro kingston a2000 arctic liquid freezer 120mm II |
Napajanje je preslabo ili crkava.
|
je 100% napajanje? mislim da to dođe kod bilo kakvog (neplaniranog) rusenja sistema/reboota, ne? Možda griješim, imam na 1 kompu sličan problem a nemogu ga 100% otklonit vec duze vrijeme
|
Nisam siguran za napajanje jer mi normalno vrti sve stress testove vise od 1h vremena a ovako mi se tokom igranja desi nakon 30-45 min
|
Jesi probao OCCT "power supply" stress test? Testira CPU plus GPU.
Fullscreen max rezolucija. Ako to prođe onda definitivno nije napajanje i ne gine ti za početak zajebancija s reinstalacijom Windowsa. |
jesam probao sam to i nije se iskljucio
znaci vjerojatno windows. |
|
imam win 10
|
Jesi radio neki oc na kompu? Probaj vratit na default na neko vrijeme pa onda vidi
|
nisam sve je na stocku
|
mozda je vezano no sada mi se prikaze blue screen i pise pfn list corrupt
|
Probaj sfc /scannow
|
evo uspješno riješeno, reinstalirao sam sve drivere i sada sve radi normalno
hvala svima na sugestijama |
Nazalodt opet se ista stvar kreunla desavati u valley benchmarku se srusio sistem nakon 15-20 min, kada sam promijenio napajanje te opet upalio nije se nista desilo 1.5h, no sada kada sam opet vratio staro napajanje nije se srusio nakon 1.5h te sada runnam furmark te je i tu stabilan
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:03. |