![]() |
Amis ADSL ?
Jel cuo ko za ovo ?
Slicno kao Iskon, malo drugaciji paketi... Al bar se dobije 3mj. flata :) w w w.amis.hr/usluge/usluge_adsl_privatni.php |
ima samo za zagreb i jos neke gradove...
nema splita |
pa cjene isto ko i t-com i iskon
isti kur.. drugo pakovanje |
Taj Amis ima i u Sloveniji.
Tamo daju 1024/256 vezu za 215kn. Flat i prikljucak cak 0,03kn ako potpises ugovor na 24mjeseca... kod nas 1024/192 488kn... To je 273kn razlike! Da bude jos bolje...za 480kn dobijete 5120/1563 cable vezu kod Amisa u Sloveniji :rolleyes: |
KOd nas priključak još uvijek daje T-com
|
Citiraj:
|
postoji velika razlika izmedju cable modem veze i DSL-a
DSL je bolji (zbog pouzdanosti, jer ne ovisi od xy user-a spojenih prije tebe, buduci da je cable modem serijska veza, a DSL paralelna - ne govorim o portovima na koje se prikljucuju nego samoj "fizici" veze) |
dok god je meni ping ovako dobar
cable > dsl |
dokle god nema mnogo cable korisnika
kada bi "ispred sebe" imao 3-4 klinca koji puste p2p sa lanca, vikao bi na svoj cable ISP :) |
Citiraj:
|
Imam jedno pitanje:
ja sam prije dva mjeseca potpisao ugovor s t-comom, jel se taj ugovor odnosi i na promet ili samo na pretplatu? jel mogu ja sada prestati trošiti promet od t-coma i potpisati s amisom da dobijem 3mj. flata? |
Citiraj:
|
di uopce pise da dobijes 3 mjeseca flat rate-a???
|
piše:
Citiraj:
|
Ne, dobiju svi...
Citiraj:
|
'
Ako je tocno sto sam jucer cuo o Amis-ima, a nije mi rekao Harrison Ford ;) Decki imaju vec zakupljene pakete jer nisu uopce njihovi ! Drugim slovima, paket net-a, kao da prodaju prepaid na kiosku za novine. Izgleda da je to razlog zasto prvi izabrani paket ostaje trajni. Da ne govorim, kako izgleda da se i oni skrivaju od Danny Glover-a jer na dva ista mail-a nitko ne odgovara. Htjede saznati jesu li te email 5-ice pravi deal (sa pravim korisnickim racunom/imenom) ili Ninja alias maskiranje glavnog mail-a po slavi T-cOm-a? No cini se i nakon telefonskih pokusaja (stalno zauzeto) ovo ostaje rubikon koji izgleda nece biti lako odgonetnuti. Druga stvar, imaju (do 16:30h) radno vrijeme nekog ducana za popravak umbrelica a ne korisnicke podrske. Jadan je neki pocetnik koji ce zvati kad dodje sa posla/skole.... i sazna da gospoda ne rade odavno. Kakva sterilna sekretarica sa 0000000.1% motivirajuceg pristupa potencijalnim korisnicima ili barem pametnom dozom takta koji bi dao dojam ozbiljnosti :( Mozda sam totalno u krivu, ali ovo mi se cini kao neki brzi moneymaking izlet. Uopce ne lice na poslovne SLO kakve ih inace znam. Cak ako je ovo i uhodavanje... nemaju isprike za ovako slampavo radno vrijeme + azurnost odgovaranja. |
Citiraj:
Stoga jedite BUREK!!!! |
Citiraj:
|
'
Danas konacno dobijem nekoga tamo. * Pravih 5 adresa kao i kod Iskona * Pocetom 6-tog mjeseca prestaje prica o nemogucnosti zamjene postojeceg paketa up/downgrade u bilo koji zeljeni. Uglavnom, kazu da su u tranziciji u pocetku rada i da se tek sve uhodava. Nadam se da je stvarno tako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |