![]() |
Trekkie's DriverDVD
Već drugi dan za redom dijelim LINK, pa da vam svima olakšam posao odlučio sam ga ovdje staviti, ali i objasniti o čemu je riječ.
Projekt se zove DriverCD i moja je kreacija. Počelo je iz lijenosti ali ne kao CD već kao Iomega ZIP disketa... Imao sam par drivera za instalirati Intel Chipset, VGA i modem drivere, i to je u kratko bila verzija 1 i 2. Međutim, broj retro kompova je išao gore, i sve je više hardvera trebalo drivere i resurse, pa sam došao na ideju za CD. Nastupa verzija 3, koja je još uvijek bila konfigurirana automatiziranim launcherima baš poput Iomega diskete, ali ovaj put na CDu. 4. generacija je promijenila cijelu konfiguraciju, launcheri su uklonjeni i sve je ručno (kako i treba biti). Organizirao sam foldere brojevima kako bi se lakše snalazio u svemu tome. I time dolazimo do 5, sadašnje generacije gdje sam uklonio onaj sadržaj koji mi više nije potreban, a stavio ono što mi treba, i što koristim :goood: Stoga imajte na umu da je ovaj CD prvenstveno napravljen za mene i moje potrebe, ali siguran sam da bude nekome pomogao na ovakav ili onakav način jer gore nema što nema. Evo vam samo DIO onog što se gore nalazi: Code:
- Intel Chipset drv |
Tnx ...neki će mi sigurno zatrebati :goood:
...i ovo mislim da neće smetati https://ibb.co/n3JWdjH |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj mi sekundu. Edit OK dečki, niste ništa vidjeli :) Evo vam nova, forum-friendly verzija. Malo sam je preradio, dodao uklonjenog sadržaja iz prijašnjih verzija pa nažalost više ne stane u okvir običnog CDa ali možete sami odabrati ono što vam treba i maknuti ostatak. A evo i popisa onog što je stavljeno: Code:
3dfx Voodoo3 driveri |
Bravo kolega, sigurno ce nam koristiti ;)
|
Citiraj:
NHF šala mala i hvala na trudu :) |
Citiraj:
Meni osobno je bitno da bude "CD-R" format iz razloga što svi Adisoni (koji su sad više-manje jedini retro kompovi koje imam) imaju isključivo CD-ROM pogone, niti jedan nema DVD... :fiju: Ali sad kad sam to rekao, ako vama ne smeta DVD izdanje, super! Još bolje, jer vam mogu nakrcati sav sadržaj kojeg sam prethodno izbacio da ne zauzima prostor :goood: Edit Nadogradio sam DVD sa još par sitnica koje sam zaboravio dodati ranije - stavljeni su driveri za Voodoo 4, Rush & Banshee kao i full 3dfx dokumentacija za sve kartice, pa čak i famoznu V5 6000. Također sam vratio natrag S3 drivere među kojima se nalazi i onaj za S3 Savage 4 i njegov MeTal API, te dodao nekoliko novih programa. DOS Box emulator, Daemon Tools v3.47, Memory Test, kao i dvije nove verzije 3DMark bencheva - verzije 03 & 05. Sve drugo je ostalo jednako, pa uživajte :chears: |
|
Trekkie, kad će bit vremena i volje, molio bih ponovni upload. Nažalost nisam uspio skinuti do sada....fala!:chears:
|
Citiraj:
Iskreno, odustao sam od uploadiranja jer sam pretpostavio da ga oni (koje CD zanima) već imaju, dok za druge (kojima takav kit nije potreban) ionako nema smisla. LINK Inače, morao bih presložiti paket jer sam primjetio da verzije nisu unificirane. Npr, na osobnom CD izdanju imam nove, dodane stavke poput drivera i aplikacija, na forumskom DVD izdanju imam nešto više, ali nedostaju stvari iz zadnjeg update-a, dok na privatnom DVD izdanju imam SVE pa i više. Stoga ako ima dovoljno interesa budem pokušao spojiti sve tri verzije u jednu, naravno bez sadržaja koji bi se kosio sa pravilima foruma i/ili Copyright intelektualnog vlasništva. :chears: |
Skinuto, zahvaljujem se :fala:
|
Novi link na drivere od kolege
https://ufile.io/bpfmwk8d |
Puno hvala kolegi Deathwish-u što je uskočio i pomogao ... nadam se da je pomoglo sa 3dfx problemima. :chears:
Nego, sad kad sam se ionako vratio na PCE, brigu za linkove ponovo preuzimam ja. Možda napokon stavim i noviju verziju (besplatni Nero v6 koji je došao uz DVD pisač, nadopune i revizije drivera), ako bude interesa i volje? DOWNLOAD (UFile) DOWNLOAD (Mega) |
Evo baš mi treba tvoj DVD :) uletila neka stara kanta, a i frend ima more kartica, pa da bude za testiranje ...
|
Te-koma blokira link. Postavi ga na neki drugi hosting servis.
|
Stavi na Mega(upload) - https://mega.nz. Oni nemaju ovakva ograničenja, i brzina je puno bolja, čak i sa free tierom. Registriraš se i imaš 20GB slobodnog prostora.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ali OK, budem provjerio njihove uvjete i pravila. Znam za Mega, downloadirao sam preko njih više puta i to uglavnom igre i HD modifikacije (dakle, velike distribucije) Edit OK ljudi, stavljeno na Mega. Ali nešto mi govori da ovo ne bude dugo trajalo, stalno me obasipaju DMCA upozorenjima i copyright klauzulama. Evo LINK |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |