![]() |
Lenovo USB-C 7u1 HUB (GX90T77924) ipak radi
Ako si neko nabavi pa mu "ne radi" kao meni na Legionu 5.
Danas kupio uštekam i ne radi, pa nisam Pegula da novi iz vrećice ne radi ? Probao sam na "starom" ThinkPad X1 Carbon 7. generacije i tamo sve radi. Da bi radio na Lenovo Legion 5 (2020) Machine Type 82B1 potrebno je napraviti update HDMI firmwarea i CD card reader firmware, a da bi se to uspjelo trebaju biti utaknute i TF i SD kartice i HDMI monitor i treba instalirati Realtek Drivere za SD čitač. Lenovo USB-C 7-in-1 Hub Firmware Update 1) prvo spojiti HDMI monitor i pokrenuti update 1.1.3 za HDMI 2) jedan billboard 2.0 usb ažurirati putem Windows updatea na RealtekSD card reader 3) upiknuti TF ii SD kartiu i pokrenuti update firmwarea 1.4.2 SD Card reader 4) ukoloniti preostali libusb-win32 uređaj iz device managera 5) izvaditi 7in1 Hub, i ponovo ga spojiti i sve radi "Piece of cake" za bilo kojeg kranjeg korisnika:) Toliko o Plug and play :) PS mislim da pali i za model, taj nisam kupio 4X90V55523 |
uj, nešto takvoga sam imao i ja na sličnom modelu, ali srećom nisam morao turati kartice i ostalo :D Mislim da je radio samo link na komp, ali s huba dalje niš dok nisam frimware potegao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |