![]() |
Star Wars Jedi: Survivor
Experience the next chapter of Cal Kestis’ journey in STAR WARS Jedi: Survivor™ - coming in 2023. |
|
Ovo bih mogao uzeti kad izađe...jako dobro mi izgleda...zadnje što sam igrao iz tog serijala je bio Jedi outcast i onda Jedy academy.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno je bilo nekoliko naslova između. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krivo, briši.
|
|
Citiraj:
Uu super taman neki dan zavrsio fallen order odlicna igra Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja bojkotiram Survivor,jer nema više Trille!:fiju:
|
RTX 4090 30 fps gaming lol, Ryzen 12/24 cpu bottleneck ideš beba, 18 gb vrama alocirano
|
Testira li itko te igre na nekim normalnim kompovima?
Mislim pogotovo ako ne rade na tim opakim strojevima. :) |
Zašto testirati ako ekipa prednaručuje? Dokle ljudi kupuju, dotle nema razloga se zamarati kvalitetom.
|
Ma izgleda da nešto gadno više ne štima na relaciji konzole-PC.
Za konzole sve fino uglancano, za PC grozota, pa jedno 17 patcheva kasnije (a nadam se i maknutog denuva) bude igrivo. Ništa sada kad konzole imamju 16gb dijeljivog VRAMA, na PCu će očito standard biti 64 gb sistemskog i 32gb VRAMA. I onda smo na miru :D ;) |
Niegrivo na PC-u, čak ni na RTX 4090 ne radi kako treba. Nema smisla ni pokušavati za sada IMO. Ne vrijedi ni 15 eura pretplate.
|
Dođe to brzo na game pass:goood:
|
Imaš ga i sad na EA play pro za 15 eura mj. Odlična cijena za novu igru, odigra se za mjesec dana ali kad su je usrali.
|
Sta se ne može igrati na nižim detaljima?
Ili ultra detalji ili su ga usrali? xD |
A jel to probao netko na Radeonkama? Nvidie same po sebi ne valjaju pa možda i nije toliko čudno da na njima ne radi kako spada... :)
|
Spuštanje detalaj ne pomaže jer je bilo koji CPU BN i grafa je na godišnjem odmoru. Bome vrijeme je da izbace procesore na 7 ghza i 4D keš.
|
Je li to ova igra? Ovom tipu radi ok. |
|
Ea ko ea sve zna usrat.
Ništa im nebi dao da rade po licenci. |
Umjesto da naprave na engineu od dark forces 2 da vrti na 1000fps i onda bi svi bili sretni:)
|
Skida se pa probam sutra, bilo je jače od mene.
|
Star Wars Jedi: Survivor is the definition of what is wrong with current triple-A PC games
Seriously, for those already owning it, I’d recommend pirating it if that was a choice. ;) U članku ima komentara da je i PS5 verzija polomljena. Bit će ovo izgleda CP2077 SW edition. |
https://twitter.com/HardwareUnboxed/...15284050968576
Citiraj:
|
Radeokne brišu pod s Nvidiom. Očekivano.
Nije igra broken, već nvidia. Očekivano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |