![]() |
Arctic Cooling Accelero X2
|
Pa-tiši je i bolje hladi.
30-40$...hmmmm...baš me zanima koliku će cijenu staviti naši. |
Bandi ne treba dat više od tristo kuna:rambo:
|
dobar je al ne ko zalman fatal1ty na 5v jer ja sa zalmanom imam manje temperature
|
Citiraj:
|
Pazi ovo:
Maximum Core Clock-sa stock coolerom na 100% 567 MHz, sa Accelero X2 100% 595 MHz:confused: Malo mi je-malo. Ja sam je sa stock coolerom na 95% nasvirao XL na 620/700:D |
Citiraj:
daj mi reci koja je bila voltaža za gpu i mem.? |
Citiraj:
To je bila PowerColor X1800XL. |
meni memorija neće preko 630mhz,pojave se bijele crtice,jel to max i se da još nešt napravit
|
Citiraj:
Zalman fino hladi GPU ali preko meme moraš imati malo veći protok zraka kad clockaš. |
|
Propuh je savršen,ono od naprijed uvlače dva kulera od 8cm i nazad 2 od 8cm čak sa i otvorio stranicu kučišta
|
ma bolestan cooler....neznam jeste li vidjeli da se temelji na heatpipeovima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lihto-sa čim si clockao i koliko si dizao napone?
|
ATitoolom
voltaža gpu je 1,125 i onda gpu ide na 620mhz,a memorijske voltaže nisam dirao ona ide do 630mhz i onda se pojave bijele crte tj. stabilno je na 625mhz(1250mhz) |
Citiraj:
Overclocker+ATITool. Drži GPU na 620 i diži po malo napon memi da vidiš kako ide... |
Sorry kaj dižem 3 godine staru temu al imam jedno pitanje za sadašnje vlasnike X2 (ak ima takvih).
Jel vam možda nakon nekog vremena (kod mene sad konkretno nakon 1 god) ventilator počeo biti bučan? Neznam dal sam dobro primjetil, al ovaj vent ima u sebi nešt malo ulja (sudeći po ovome, a neke veće razlike između X1 i X2 nebi smjelo biti), pa pitanje, ako je netko možda podmazivao, nek napiše riječ dvije jer polako gubim živce s njim :D (btw, cooler je tvornički sa grafom) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:03. |