![]() |
Navigacije kojima ne treba internet ?
Imam viška jedan stariji Samsung Galaxy koji bi mi služio za navigaciju u autu i koji nema interneta kad izađem iz kuće vani
I tražio sam po forumu da li ima koja free navigacija kojoj ne treba internet i po preporuci sam skinuo nekoliko ih. Ali za nevjerovat sve traže internet, evo kratkog opisa koje navigacije sam probao: 1 - „HereWego“ – piše „Need internet connection“ 2 – „Waze“ – piše „Nema mrežne veze“ 3 – „Maps google“ također traži internet Znam da če neki reč da ima mogućnost da se prvo pokrene spremanje određenog dijela karte i da se onda koristi offline, ali to mi nije to. Zar ne postoji iti jedna free navigacija kojoj ne treba internet |
koliko se sjecam navigon ne treba net (barem prije 10ak g nije)
iako u danasnje vrijeme masivnih internet paketa zasto mu ne podijeliti net s moba pa imat waze i sa kamerama i svime? just asking |
Mireo maps
i još k tome naše i dobro je. |
Navigacije kojima ne treba internet ?
Here provjereno ne treba internet nakon što se skine karta zemlje gdje se koristi i kad se stavi u offline mode.
Kako si zamislio da će ti prikazati kartu ako je prije toga ne skineš. |
Citiraj:
Shit |
IGO. Jedna od meni najdražih navigacija. Izbornik i navođenje na hrvatskom. Prilično razvijene mogućnosti podešavanja. Pogotovo ako se radi o uređaju sa standiziranom rezoucijom ekrana.
|
Sygic. Treba net za prvotno skidanje karti i HR audia, ali poslije toga samo za update karti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |