![]() |
Wifi dongle za Android Auto?
Pitao sam u Svaštari, u automobilima ali tamo nitko ne trza, pa da probam ovdje...
Zna li tko gdje se kod nas može kupit onaj wifi dongle za spajanje na android auto? Nešto poput ovog. Naime, u autu se na android auto mobu spojit samo kablom. Hvala |
Koliko znam, AA se spaja isključivo putem žice na auto. Ne znam zašto im je tako teško riješiti tu glupost.
|
Ide i preko WiFija, isto kao CarPlay.
Mene zanima ista stvar samo za CarPlay, nešto sitno kaj sam gledao ti uređaji su oko sto eura, e sad kak rade, jel sve ok... |
Gledao ja za carplay. Sve su to china shitboxevi koji se mogu sutra zbrickat kad dođe novi iOS update nažalost. Još bi i uzeo da kao što i kažeš ne dođu 100 eura. Nije mali novac.
Rade većinom ok, ali postoji delay nakon što stisneš next song, ili seekanje u pjesmi preko moba itd. Sporije od žice ipak radi. |
Citiraj:
|
Na bug.hr kažu da ovi dostavljaju iz EU u roku mjesec dana
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ Dosta su ga nahvalili u recenziji. Jel ti vrijedi tih novaca da izbaciš kabel? Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
I ne baš. Nadao sam se nekim jeftinijim rješenjima.
Niš, kabel it is. Hvala na pomoći! |
Ima i Motorala ali skoro isto novaca
|
Citiraj:
Inače ovo koliko vidim na YT ok radi: AAWireless $85 USD ili €79 EUR Estimated Shipping April 2022 79€ uopće nije puno ako trebaš i želiš olakšat stvar. |
Citiraj:
Bum vidio. Zasad ću se još zafrkavat kabelom. Thnx! |
Ok, samo da javim, na kraju sam uzeo AAWireless. Stigao mi je prekjučer, i nakon dva dana testiranja mogu zaključit da zasad radi super. Tak da, ako tražite wireless dongle za Android Auto, preporuka.
|
Samo nemoj sutra plakati: auto se sam otključao, drpilo ga ... i sl. :D
|
Citiraj:
|
Odavde naručiš: https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/
Treba cca 5 dana da potvrdi kupnju. Nakon toga cca tjedan dana do dostave. Dolazi s USB-C na USB-A kablom, s time da je USB-A namijenjen za auto. Morao sam kupit USB-C na USB-C jer mi auto ima USB-C utor. Skineš njihov app preko kojeg prvo instaliraš posljednji firmware, i nakon toga upariš auto. Morao sam malo prtljat po opcijama i enableat USB passthrough jer u protivnom nije htio spojit. Treba cca 35 sekundi do spajanja, i to je to. Funkcionira, zasad. |
Citiraj:
|
Ne. Šalju iz Njemačke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:02. |