![]() |
Vruce
Da malo mi se grije pa bi trebao neato za grafu i neato za cpu.
ne preskupo a opet ne jeftino. pa ako znate kaj dobroga i de samo recite trebam hitno. :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Sonic Tower & Zalman VF-700AlCu je dobitna kombinacija! :smoke:
Jos da si rekao do koliko novaca, mozda bi ti rekao nesto drugo ali ovako "ne preskupo a opet ne prejeftino" je to sto sam rekao. :rolleyes: |
Citiraj:
edit: evo ima ga u bingu |
za proc freezer ili sonic tower, ovisno koliko ti je budzet. a sto se tice graficke, postoje zalman i silencer, oboje dobro, procitaj malo po forumu iskustva.
|
Citiraj:
|
u linksovom cijeniku za sonic tower piše:
Raspoloživost: Naručeno, artikl u dolasku |
amo ovak j... cjenu recite vi meni kaj ima najbolje ali bez vodenog.
:fuming: |
na hgspotovom cjeniku ga ima, a sada dali ga IMA...
|
a ovaj sonic tower je pasivan?:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi Sonic Tower i vent od 120mm za proc,imao sam AC Freezer 64 i razlika je vrlo vidljiva,jako sam zadovoljan. |
Za grafu nebih znao ali za proc,
Zalman CNPS7000B-Cu(242.78kn-LINKS Garancija 2 godine) je IMHO i vishe nego zadovoljavajuch. IDLE 37°C LOAD 46°C OKOLINA 20°C na konfi iz siga :beer: |
Bio sam jučer u Linksu, došla je pošiljka Sonica, tako da navalite:beer:
|
Citiraj:
|
pa ja sa stock coolerom imam od 35-45 celzića.pa nem onda dal cc300kn za hladnjak koj nebu to spuštal bar za 10°c.
Pa onda mi samo treba za grafu nekaj jako dobrog jer se grije do nekih 65°c.:beer: |
zalman vf700cu
|
Igram danas SCCT i počne pištat dok radi.Rakoh koji kurac,resetiram i u bios kad ono chipset 50°C!Za proc neznam,pretpostavljam da je prešlo 70 čim je vjerojatno od njega počeo pištat...Moram otić pod taj sonic tower pronto!
|
Citiraj:
|
definitivno sonic tower i vf700 može i alcu, ja ga imam i zadovoljan sam...
uglavnomsonic drži mog preskija ocanog na 3.75 unutar 50c u loadu |
sam malo. kaj silenceri memu na onoj strani di je gpu hlade super (sve pod istom kapom i hladnjakom) a drugu opce ne? jedino uz vf700 dobis one pasivnjacice
|
Braco moj to ti je normala...Još ako si ju kloko, pa 65 stupnjeva nije puno, mislim to je temperatura nakon nekog gaminga zar ne? Što se tiče proca, ja imam Zalmana CNPS7000B-AlCu (Cu je malo bolja verzija), ali jako sam zadovoljan, najviše što se popne nakon nekog dužeg opterećenja je 45, inače ga držim oko 30. Što je najbolje, da se stavit na sve sockete mislim... Inače, imaš sad i ovog novog Zalmana-9500 LED, jest da je oko 400-450 kuna,ali mislim da i vrijedi toliko. Ne znam koliko košta onaj Big Typhoon,kažu da je dobar...dakle, moja preporuka,uzmi Zalmana,neće bit problema,dosta je tih, ja ga na najvećoj brzini ni ne čujem skoro (a nisam gluh). Što se tiče grafičke, ne znam dakle što da ti kažem...Jest da ja na svojoj Gainwardici imam njezin stock cooler, ali nakon gaminga mi se penje i do 70 celzijusa, što bi po tvom bilo malo too much. Ali ako ju želiš dobro ohladiti a klokana je ili ju misliš klokat, Zalmanova lepeza VF700 je najbolji izbor. Eto toliko,pozdraw
|
frend mi ima gainwardicu 660gt golden sample..nedavno je stavio vf 700-cu, jer mu je temp išla i preko 65st.
kad sam ja vidio taj gainwardov "cooler" pa to je zadnje smece...to ne bi ni na chipset stavio!!! strasno....em sto nije obraden uopce, em sto ima neku "spuzvu" koja nasjeda oko gpu-a i onda se cooler klacka preko gpu-a...a da ne govorim o buci....ja bi ti preporucio da promijenis taj "cooler" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |