![]() |
slanje većeg paketa
društvo,
nisam našao sličnu temu (a onu o HP isto ne mogu naći) dal tko zna koja služba vrši prijevoz "paketa" čije je dužina 2m? u stvari riječ je o komadu namještaja koji treba prevest unutar HR i dimenzije su 200x100x8 cm (debljina 8 cm) težine 30kg . GLS, DPD, Overseas to ne rade (iako imaju dostavu namještaja iz trgovina prema kupcima. možda ima ovdje netko ko bi to mogao svojim kamionom/kombijem - za detalje na PM :beer: |
Lagermax, Intereuropa, gebruder weiss... Ili pogledaj po oglasnicima, bude privatnika koji kombijima i kamionima voze neke određen relacije, pa krcaju sve šta treba.
|
Ja tražio nekidan za neku komodu i uspio samo 1 ponudu dobiti za 1.700kn. 😁
Zahvalio se. Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Mislim da se to nece nikako isplatiti spedicijama..zauzima dva paletna mjesta..eventualno peobati naci nekoga preko oglasnika tko radi prijevoze iz usluge,pa pregovarati i ostaje treca opcija, rentati kombi
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
A od kuda do kuda treba prevesti?
|
Ma na fejsu potrazit grupe za prijevoz ljudi i pitat dal bi netko ubacio u kombi.
|
Ja bi pitao da li može busom, uz uvjet da ti nije teško nači kombije za lokalne vožnje naravno
|
Citiraj:
pa si tamo nađeš koji to odgovara. |
već sam gledao i na fejsu, jedan se javio i traži 800 kn :lol2: (a taj komad sam platio 600kn).
jbg, ja nisam u ZG (odakle ide većina kombija) pa to valjda poskupljuje sve. treba vozit iz Petrinje u Novi Vinodolski. i jebada je to šta to tamo treba doć između subote i utorka tako da nemam mogućnosti ravnat se kad neki kombi ide. Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
Neće moje iskustvo pomoći autoru teme ali svejedno ću ga napisati. :)
Kad šaljemo palete onda cijena bude 150kn za euro paletu a 200kn za voćaricu (prije poskupljenja je bilo 120/150). Težina nebitna. Relacije bilo gdje do Zagreba ili iz Zagreba... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavi na krovne nosace i lagano odvezi to... 200x100 i 30kg nije nikakvi problem. Ako nemas krovne nosace, posudis u susida/rodijaka :D |
pa bolje ti se onda isplati rentat kombi i sam odvest, zar ne?
obzirom na puno varijabli koje imas |
Citiraj:
Citiraj:
evo hvala svima na prijedlozima riješio sam to sa Gebruder Weiss. iako sam mislio da rade samo sa pravim osobama mogu i sa običnim ljudima dok sve one šminkerske firme ne voze "tako velik paket" iako je to otrpilike veličine LCDa 65-85" koje uredno voze. EDIT - ako nekog zanima cijene njihove usluge je 260 kn s tim da će ga preuzet sutra u vrijeme kad meni odgovara, tako da ovi lihvari sa kombijem koji ne izdaju račun a prek vikenda "zarade" i 10 000kn na crno na mene nek ne računaju |
Molim ako netko zna po pitanju slanja većih paketa.. nažalost G.W. više ne dostavlja veće pakete. Ima li tko iskustva?
|
Možda A2B?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
intime?
|
Prije jedno 3-4 mjeseca mi je pošiljatelj sve žive opcije pokušao dok nije Lagermax prihvatio slanje paketa od 210cm dužine a svega 30ak cm širine i visine, težine 20ak kg...
|
interesantno kak namještaj i sl gabarite primaju od firmi a kad privatna osoba šalje onda ne. licemjeno
|
To vjerojatno ima veze s osiguranjem i ugovornim obavezama koje imaju prema pravnim osobama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |