![]() |
Filter za kučište
Trebam filter koji bi stavio iza mesh prednje stranice kučišta (crna boja) da spriječim ulazak sitne prašine.
Google mi nije bio od neke pomoći pa vas molim ako netko zna gdje ima za kupiti nek napiše. DIY varijanta isto dolazi u obzir. |
Pitaj uzishop info@uzishop.hr dal ti moze nabavit ovo.
https://www.caseking.de/en/cases-and...s/dust-filters |
Na žalost sve je ili nedostupno ili su cijene sa dostavom previsoke (barem meni).
Razmišljam o tome da jednostavno iskoristim tanje ženske hulahopke iza front mesh-a. Jel itko izvoduio takav hack? Nemam trenutno ideju kako to pričvrstiti. |
Još jedna DIY ideja, tanja medicinska gaza ...
tanja zato da ne "udavi" protok zraka, za pričvrstiti možda kvalitetan malo širi izolir traka, nezgodno šta su u pravilu bijele ... |
U zenske carape od 10-20 den-a se po obicaju oblace NAS uredjaji i sve te skatule koje imaju puno otvora na kucistu i usisavaju zrak bez filtriranja. Stvar jednostavno radi. Davno sam.nesto slicno radio na kompovima, ali se ne sjecam ni od kakvih carapa ni kako se na kraju pokazalo.
|
Smeta te prasina opticki ili funkcionalno (manje hladenje)?
ako je opticki, you are screwed, uvijek ces vidjeti nesto. ako je funkcionalno, treba jako puno prasine da vidis razliku u temperaturi :) |
Optika je u pitanju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |