PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Slobodna Dalmacija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31163)

Emissary 08.01.2006. 15:09

Slobodna Dalmacija

Iz današnje Slobodne Dalmacije:

"Napraviti e-zine u zemlji gdje se Internet smatra tehnologijom 21. stoljeća nije mali posao. A održavati ga živim već šestu godinu - to već zaslužuje posebno priznanje. Upravo to (bez poteškoća, čini se) polazi za rukom ekipi koja uređuje i održava pcekspert.hr. Website se, kako mu ime sugerira, bavi pc-hardverajem i svim vezanim temama. Posjetitelja će radovati ukusno i pregledno složene stranice, redovito ažuriranje sadržaja i vrlo aktualne vijesti. Za svaku je pohvalu i velika baza downloada potrebitih svakom pravome gameru - od raznih benchmarka, preko novih drivera do lijepe kolekcije utilityja za čačkanje po PC-ju. Uz to, e-zine redovito organizira i vrlo vrijedne nagradne igre što ih definitivno diže iznad konkurencije."

Ovo mi je najbolji dio:
"Ako baš tražite dlaku u jajetu, zasmetat će vam povremeni literarni izleti autora van hrvatske gramatike - ali to PCeksperti ionako i sami priznaju."

Ko ovo piše, bubba? :D

mighty 08.01.2006. 15:34

Re: Slobodna Dalmacija

Citiraj:

Originally posted by Emissary

"Napraviti e-zine u zemlji gdje se Internet smatra tehnologijom 21. stoljeća nije mali posao. A održavati ga živim već šestu godinu - to već zaslužuje posebno priznanje. Upravo to (bez poteškoća, čini se) polazi za rukom ekipi koja uređuje i održava pcekspert.hr. Website se, kako mu ime sugerira, bavi pc-hardverajem i svim vezanim temama. Posjetitelja će radovati ukusno i pregledno složene stranice, redovito ažuriranje sadržaja i vrlo aktualne vijesti. Za svaku je pohvalu i velika baza downloada potrebitih svakom pravome gameru - od raznih benchmarka, preko novih drivera do lijepe kolekcije utilityja za čačkanje po PC-ju. Uz to, e-zine redovito organizira i vrlo vrijedne nagradne igre što ih definitivno diže iznad konkurencije."

Ovo mi je najbolji dio:
"Ako baš tražite dlaku u jajetu, zasmetat će vam povremeni literarni izleti autora van hrvatske gramatike - ali to PCeksperti ionako i sami priznaju."

ne znam jel ovo prvo takvo priznanje, ali u svakom slučaju napokon je netko prepoznao sav taj trud:beer:

Bubba 08.01.2006. 15:49

Citiraj:

"Napraviti e-zine u zemlji gdje se Internet smatra tehnologijom 21. stoljeća nije mali posao. A održavati ga živim već šestu godinu (bez backupa foruma) - to već zaslužuje posebno priznanje. Upravo to polazi za rukom ekipi koja uređuje i održava pcekspert.hr. Website se, kako mu ime sugerira, bavi pc-hardverajem i svim vezanim temama. Posjetitelja će radovati ukusno i pregledno složene stranice, redovito ažuriranje sadržaja i vrlo aktualne vijesti. Za svaku je pohvalu i velika baza downloada potrebitih svakom pravome gameru - od raznih benchmarka, preko novih drivera do lijepe kolekcije utilityja za čačkanje po PC-ju. Uz to, e-zine redovito organizira i vrlo vrijedne nagradne igre što ih definitivno diže iznad konkurencije."

Ovo mi je najbolji dio:
"Ako baš tražite dlaku u jajetu, zasmetat će vam povremeni literarni izleti autora van hrvatske gramatike i standardizirane strucne nomenklature - ali to PCeksperti ionako i sami priznaju."

Citiraj:

Pa, da sam i trebao, vjerojatno bih napisao isto uz razliku u par kljucnih rijeci, no nista pretjerano bitno. ;)

rendula 08.01.2006. 15:54

Hmmm....napisali su pcekspert.HR, to je stranica koja kolko znam samo služi za testove, zapravo sada gledam i automatski redirecta na .com.

Jelc 08.01.2006. 16:23

Citiraj:

Neeee....on ni uz svu volju ne bi mogao biti tako kratak, ne bi mogao napisati dvije rečenice da se ne dotakne Denisa...popljuje ljude koji nemaju barem RAID 18 sa minimalno četri serverska harda tranu, imaju Windowse, nisu nikad čuli za krasote OS/2, UNIX-a....redundaciju, UPS veličine podruma oveće vinarije...

A spomenuo bi ko bog (usput) prednosti starih 68xx proceva, ili barem PPC-a...

Onda SCSI, overclock, kak su stari šišmiši iz Star Trek serijala puno sexipilniji nego tamo neke...balavice...

Hmmm...mislim da sam ukratko spomenuo barem 10% .

Nemoj bit bedast, on NE BI BIO U STANJU napisati nekaj tako kratko-taman da ga lobotomiziraš:D :D :D

atha 08.01.2006. 16:28

eto, dobro me nasmije...:D
stari shishmishi... :D

FERRYS 08.01.2006. 16:47

LOL:clap:

mighty 08.01.2006. 18:27

Re: Re: Slobodna Dalmacija

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Neeee....on ni uz svu volju ne bi mogao biti tako kratak, ne bi mogao napisati dvije rečenice da se ne dotakne Denisa...popljuje ljude koji nemaju barem RAID 18 sa minimalno četri serverska harda tranu, imaju Windowse, nisu nikad čuli za krasote OS/2, UNIX-a....redundaciju, UPS veličine podruma oveće vinarije...

Onda SCSI, overclock, kak su stari šišmiši iz Star Trek serijala puno sexipilniji nego tamo neke...balavice...

Nemoj bit bedast, on NE BI BIO U STANJU napisati nekaj tako kratko-taman da ga lobotomiziraš:D :D :D

dobar:D

Codiac 09.01.2006. 02:17

Ja bi rekao da je ovo priznanje.

Nego ae i bubba nebi napisao drugacije cisto iz razloga sto NEMA nicega boljega :D

Ali moram se sloziti sa jelcom da bi napisao PUUUNO veci tekst :D

Fleks 09.01.2006. 02:30

Re: Re: Slobodna Dalmacija

Citiraj:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

sNNooPY 09.01.2006. 08:48

a je ovaj Jelc spaljen. : lol2 :

Emissary 09.01.2006. 13:44

Kad je super moderator takav, kakvi bi mi tribali bit :D :D

Fleks 09.01.2006. 14:00

Trebali su njega u zadnjem hacku pobrisat, a ne tora :D :D :D

Jelc 09.01.2006. 14:22

Citiraj:

Kad je super moderator takav, kakvi bi mi tribali bit :D :D
Ovaj moderator vam malo previše i pušta...na nekim drugim forumima glavni guzda upozorava i briše za svaki OT.:)

Tako da ne znam kog se k***a žalite???

mighty 09.01.2006. 14:28

sam vi izazivajte tiraniju. :D
onda slobodno svi možemo krenut od 0 što se tiče postova:D

tor 09.01.2006. 20:07

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Trebali su njega u zadnjem hacku pobrisat, a ne tora :D :D :D
Prst mi je na tvom profilu, gumb delete:D

RAK 09.01.2006. 20:37

Citiraj:

Originally posted by tor
OKINI! SAD!

mc_fish 09.01.2006. 20:48

Citiraj:

Originally posted by tor

ma nemoj...nije fer...jednostavno nemoj...

ja cu:D

Fleks 09.01.2006. 21:53

Citiraj:

Originally posted by tor
Don't press the red button : sweating

@Rak: Kaj ti nisi otišo. Zovem bubbu na intervenciju :D :D :D

@Fish: Znam di živiš. Bum opet došo kod tebe da ti procuri vodeno po grafi :D :D :D . Ustanovili smo da je dosta da ga samo pogledam :D

tor 09.01.2006. 23:10

Citiraj:

Originally posted by RAK
OKINI! SAD!
Kad? Sad?:p

atha 09.01.2006. 23:16

ka'e ovo rak dolazi u navartima, i totalno neochekivano. :eek:
:D :D

Jelc 09.01.2006. 23:21

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by tor
Ajmo po Žuju tko će prije:)
Onak "slučajno"...

Ili još bolje-ajmo napravit aukciju, čisto da malo popravimo bijedni proračun.

Možemo početi sa bijednih 100 krznaša:clap:

sbp 10.01.2006. 13:54

Jel bi neko mozda mogo stavit sken online? Za nas jadne kojima slobodna nije dostupna

Emissary 10.01.2006. 13:58

Kod mene je obrnuto, ja imam slobodnu ali nemam skener :D

@tor - pucaj! :)

tor 10.01.2006. 16:59

Citiraj:

Ajmo po Žuju tko će prije:)
Onak "slučajno"...

Ili još bolje-ajmo napravit aukciju, čisto da malo popravimo bijedni proračun.

Možemo početi sa bijednih 100 krznaša:clap:

150:D

Emissary 11.01.2006. 23:45

Samo za tora :D

cca 500 kb >>>>>http://img50.imageshack.us/img50/296...80120064ob.jpg

cca 100 kb >>>>>http://img50.imageshack.us/img50/308...01200628xm.jpg

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01.