PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   RIP my preciousssss ! nooo ! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31029)

Darth Revan 06.01.2006. 11:55

RIP my preciousssss ! nooo !

i tako nakon jednu godinu i negdje 2 mjeseca upalim komp a ono crtice po biosu i boot screenu i ne zeli uci u winze, krivac Leadtek 6800 GT, nije bila clockana ni bios moddana tada temp je uvjek bila niska, ali eto rikla je, e sad me zanima, uzeo sam je u Linksu i prosla je godina dana, stoga nemam garanciju vise moze li se ona nekako popraviti ? samo da ju imam opet! btw brze bolje sam uzeo Galaxy 6600 GT jer me pocela hvatat teska ovisnicka kriza. Eto to je to hvala.

nino 06.01.2006. 11:59

Re: RIP my preciousssss ! nooo !

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
i tako nakon jednu godinu i negdje 2 mjeseca upalim komp a ono crtice po biosu i boot screenu i ne zeli uci u winze, krivac Leadtek 6800 GT, nije bila clockana ni bios moddana tada temp je uvjek bila niska, ali eto rikla je, e sad me zanima, uzeo sam je u Linksu i prosla je godina dana, stoga nemam garanciju vise moze li se ona nekako popraviti ? samo da ju imam opet! btw brze bolje sam uzeo Galaxy 6600 GT jer me pocela hvatat teska ovisnicka kriza. Eto to je to hvala.
Pa probaj kemijat sa biosom, flashaj neki drugi pa vrati original, cisto da vidis dali ce ozivit...:gringo:

Darth Revan 06.01.2006. 12:12

a probat cu i to ajde kod frenda nekog koji ima floppy lol ja sam flashao iz windowsa, ali mislio sam da li se moze dati na popravak u Links negdje, a nazvat cu ih pa cu ih pitati.

DeadMan+ 06.01.2006. 14:21

koliko je meni poznato garancija na Leadtek ti vrijedi 2 god.
ja sam svoju Leadtekicu kupio u linksu i pitao sam koliko vrijedi garancija rekli su 2 god., isto pise i na papiru koji dobijes s racunom

demetrius 06.01.2006. 14:24

ja uzeo u hg-spotu i isto 2 godine,to uvjek gledam.

JC Denton 06.01.2006. 14:26

Citiraj:

Originally posted by DeadMan+
koliko je meni poznato garancija na Leadtek ti vrijedi 2 god.
ja sam svoju Leadtekicu kupio u linksu i pitao sam koliko vrijedi garancija rekli su 2 god., isto pise i na papiru koji dobijes s racunom

Tocno, koliko ja znam garancija na Leadtek je 2 godine u svim ducanima u kojima sam ikad kupovao. Nosi grafu u Links i trazi drugu. Tocka :) Bezveze si potrosio lovu na novu grafu....

LorD ClockaN 06.01.2006. 14:34

Kad ti u Linksu prihvate reklamaciju, traži nalog za zamjenu i uz nadoplatu uzmi jaču kartu ako te to zanima

Darth Revan 06.01.2006. 21:31

Citiraj:

Originally posted by LorD ClockaN
Kad ti u Linksu prihvate reklamaciju, traži nalog za zamjenu i uz nadoplatu uzmi jaču kartu ako te to zanima
ma dobro nisam bacio bezveze pare jer bi ionako bio bez grafe dok bio bila na zamjeni, a ne mogu nadoplatit za jacu jer imam AGP utor a koliko znam 7800 GTX ide samo na pcie.

LorD ClockaN 06.01.2006. 21:37

E onda samo 6800

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23.