![]() |
Barton 3000 XP+
soketa a !
koja je normalna temperatura bez opteećenja kod bartona 3000 XP+ imam spire cooler FalconRock II ! |
i temperatura mi je bez opterećenja 53-54
C ako uključm dodatne ventilatore onda mi je temperatura oko 50 C razmišljao sam o kupnji Thermaltake Silent Boost, A1889 coolera da li bi on smanjio postojeću temperaturu ? |
Citiraj:
|
Ja ga imam, istina, Zalman je na njemu, ali temp na stocku su
oko 40°C do max 45°C, s time da se Zalman vrti na samo 1800rpm. |
Imao sam ga i ja dok ga nisam prepekao:D
Meni ne normalna temp isto sa Falconom bila oko 45. dok je bio na defaultu |
Drzim ga na defalut, sa zalmanom Cu, idle je 35-36 *C.
Zalman je na 1500 rpm. |
ma meni je prije bila oko 45 C koliko se sjećam izgleda da bi ga trebao očistit !!!
Šta mislite o Thermaltake Silent Boost, A1889 ? |
Evo ovako očistio sam kušište sa kompresorom jedini način da se očisti da bude kao novo) bilo je puno prašine !
sada mi je temperatura bez opterećenja 45 C !!! sa dodatni coolerima za razliku od onih 50 C ! |
Mislim da ti je temperatura svejedno previsoka. Ja svoj 2500+ držim kao 3200+ na 2.2 i temperatura u idle-u mi je 49-50. Na defaultnim vrijednostima 11x166 je 34-35.:smoke:
|
Citiraj:
|
na kolko ide 3000xp, ako neko ima oc neka napise postavke zanima me jer ga frend ima pa da ne gubimo previse vrijeme nego da odmah dignemo mhz
|
Citiraj:
Al ovisi to od proca do proca i naravno dal je def FSB 166 ili 200. Ak imaš dobro hlađenje onda mu daj odma 1.7V i vidi max. |
Citiraj:
uglavnom, tih, nije se rasklimao vent na njemu...mada ja imam xp1800+ koje je klikan na 2.1ghz temp mi je oko 54 kad ga silujem...znači tvoj se nešt još manje grije pa če biti i manja temp... a i cijena mu nije prevelika... jedina zamjerka koju sam uspio nać je ta da mu trenba još malo bazu ispoloirat... kad se to napravi zmaj je... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |