![]() |
Besplatno telefoniranje
Skinite si ovaj programčić i možete besplatno nazvati fiksne linije i čak i u hrvatskoj ali radi i na 095 mreži. Kažu besplatno je do 1 minute ali ide i dulje a ako platite 5 eura onda možete koliko hoćete razgovarat i to koliko god hoćete puta nazivat kvaliteta je dobra a koliko sam čuo dobro ide i sa 56k :D
.voipstunt.com/en/index.html Pa kad ćete više te linkove popravit :fuming: |
Jesi ti to probal? Trazi kakve kreditne kartice kod registracije..
|
Da probao sam ništa ne traži samo username i pass. I super je razgovarat istina fakat
|
Ne radi nikak pa ni tak.
Nemrem zvati ništa, a da me ne traži lovu. Dobio sam mail da mogu kao besplatno telefonirati, ali na računu imam 0 bodova i traži me da platim. Malo sam proguglal po raznim forumima i nitko nezna objasniti na koju foru nekima radi. U 80 posto slučajeva ne radi. |
sad sam ga instaliral, nazval doma, sve 5:)
|
Meni isto radi sve za 5,upravo pricam sa kolegom sa posla.
Nazvao sam sebe kući i radi sve bez beda |
meni isto radi
|
Evo i meni je proradilo iz 2 pokušaja. :)
Nazval sam frenda na 01 i 095. Ali mogu vam reći da dosta guta. Malo si pogledajte protok podataka. |
Stavite u opcijama:
Connection - > Connectiontype -> Dial up Trosak bandwitha se prepolovi (sa 16 (8+8) na 8 (4+4)) a kvaliteta zvuka je jednaka. No očito je kako Skype ima najbolji codec :) |
i ja probao
i RADI :clap: :) |
Zašto kaže da je invalid number?
|
Dok sam ja isprobavao meni ponestalo kredita :( :D
|
YEY SUPER. 1. poziv i kaže da nemam kredita, a nisam nikoga zvao... :fuming: :fuming: :argue:
|
Ujutro sam isprobao taj programcic i meni ne sljaka kak spada, sugovornika cujem odlicno dok on mene kao iz bunara i sa zakasnjenjem. :(
pees: od 10 razgovora mozda 2 budu kako treba, ostalo je neupotrebljivo :-/ |
adsl 512/128 radi odlicno. ponekad na pocetku imam par sec malo problema ali se brzo stabilizira.. inace na fix zoves tako da ukucas +385 (to je nula) pa zupaniju (recimo 35 za brodsko posavku) te tel broj. primjer +38535123456
|
Ma programchich je super a kvaliteta je zadovoljavajucha i sve radi bez beda i djabe je to je bitno:D
|
Besplatno je samo prvih 30 poziva. Barem je meni tako rekao nakon 30-og :-(
|
Citiraj:
ma to je ona stara "nema djabe ni kod stare babe" :D |
pa probajte jednostavno reinstalirati program i napraviti si novi username i gotofo ..
|
Citiraj:
Ili iza imena stavljaš svaki put za jedan broj više, naravno tak i iza meila jer ga ne provjerava. |
Pitanje je samo da li on kopa malo po registryu i traži neke prijašenje klučeve i slično, ako to još nisu stavili sumnjam da će im dugo trebati jer ovako možeš stalno nanovo instalirati i koristiit šta nije u njihovom interesu. Uglavnom iskoristimo ga dok se može :) .
|
:(
sad mi je proradio limiter na 1 minutu :( |
probao sam i instalirat ponovno ali je limitiran razgovor na jednu minutu chak i sa drugim username-om i password-om
Trebalo bi rondat po registriju:fuming: :fuming: Ma uninstall:rambo: i gotovo:D |
evo i ja sam isprobao programcic, iako nemam mikrofona na kompu :) zvao sam doma, zvao na 095, i sve sljaka. Zvuk malo kasni, kojih pola sec, ali nije lose s obzirom kolko kosta.
Nego, kupnjom tih kredita se mice ogranicenje od 1min na svakom pozivu? I da, nebi bilo zgodno da im das broj kreditne, i ocekujes 5€ naknade, kad ono pojavi se 50 ;) |
Ja baš updateao na novu verziju...:confused: :D
|
I SniperWolf sada kada si update-ao na novu verziju mozes zvati na 098/091 ??
PS meni pozivi nisi ograniceni na 1 min. |
Meni jučer nisu bili ograničeni pozivi na 1 minutu,danas jesu:(
Ali mislim da će se isplatiti dati 5 eura,pa udri do mile volje. |
yep definitivno se isplati, a to se moze ili nemoze zvati na 098 i 091 nema veze sa verzijom programa nego sa glupim T-comom i vipom,
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17274&page=3 inace i meni sfe fino ide zvuk odlican nema kasnjeja nicega imam ADSL 512kbps |
smjc smjc vise mi nece duze od minute :(:(
|
Pa ova nova ver za sada radi dobro....
btw jeste primjetili da se ovo puni? ono jučer nisam imao niti za jedan poziv danas sam imao 1:confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |