![]() |
darujem: simpa kune, min, mb
pošto sutra se prebacujem sa simpe na bonbon . imam nešto viška, pa da ne ostane bandi .. darujem
Tko je na simpi, da mu prebacim 25kn, mb, min U familiji + okolici nitko nije na simpi javiti se ovdje |
Mozes kupit app s playstorea ili netflix npr, da bas je to banana sto se ovaj visak s bonova nemoze nekako unovčit. Isto je i kad si na istoj mreži (s bonova na pretplatu)
|
Nije sad problem unovcit
Samo da ne ostane ovima Trebas ? |
Ne, na bonbonu sam, friska pretplata. Thx
|
@Dadoremix
neces se ljutiti, da i ja nesto poklonim na temu Simpe? Da nisam procitao naslov teme, nikad se vise ne bi sjetio. Imam nekoliko prepaida bas za simpu, veli na papiru da vrijedi do 2023. a ja ih nikad necu trebati. Dobio ih zabunom u Tisak knjizari, kad su imali tehnickih problema, da mi izdaju Paysafe kredit za Oglasnik, pa sam uzeo vise prepaida - nebitno. Prepaidi po 40 kn , nekoliko komada. Poklanjam, kome treba, na PM pa ispisem kod u poruci. ... |
do sad se meni nitko nije javio .. očito če simpa ubrat mrvice
|
Citiraj:
|
ajd salji broj na pm .. i saljem što se ima
edit ipak ima jedan u pm, taman kad sam i pisao ovdje .. @bilicvitak |
Nakon sto sam lupio slanje poruke, ni minuta nije prosla,
svi otisli dok si rekao keks :) Eto, samo da javim da sam sve podijelio. ... |
E da.
Tko se prvi javi sa gsm brojem, ide njemu Javilo se par, a nitko da broj ostavi A kako cu onda prebacit? |
darujem: simpa kune, min, mb
Eto, javio se jedan sa brojem
Prebaceno Simpa, doViđenja Ako bude bolja ponuda, se vracam :) A bio nekad na bonbon pa krenuli i oni dizat cijene…. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:48. |