![]() |
CCNA 200-125
Pozdrav,
da li netko zna neku pouzdanu stranicu gdje bi mogao ONLINE polagati za taj certifikat u naslovu ? Hvala |
Pearson VUE
https://home.pearsonvue.com/cisco/onvue Nedavno sam polagao CompTIA Linux+ preko njih, vjerojatno je isto i za CCNA, ne mogu se sjetiti jer sam ga položio prije 10+ godina u Algebri. Prvo kupiš voucher koji vrijedi godinu dana i u tih godinu dana možeš prijaviti ispit kada želiš. Prije polaganja napraviš test PC-a i neta kako bi vidio je li sve OK s tehničke strane (Linux i VM nisu podržani). Kada dođe dan za polaganje, pola sata prije otvore check-in gdje pokažeš svoje dokumente pred webcamom, zatim poslikaš radni stol i sobu gdje polažeš. Ne smije biti nikakvih knjiga, papira, dodatnih monitora, PC-a, ljudi itd. u toj sobi gdje polažeš i ne smije se ništa čuti. (Ja sam jednostavno vrtio laptop okolo po sobi.) Kada to prođe, kamera i dalje radi i sve snima i pred njom čekaš da krene ispit. Onda imaš 2 h i nešto fore za polaganje, daju ti pola sata više jer nismo s EN govornog područja. Na kraju odmah saznaš rezultat i certifikat stigne za dan-dva dok provjere snimku. Pozdrav i sretno! |
jedna opaska dodatna, ako ti netko slucajno upadne u sobu na sekundu dok polazes - padas CCNA ispit.
p.s. 200-125 je retired sad sve ide pod 200-301 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |