![]() |
Dobre KOOPEATIVNE igre?
Koje su dobre kooperativne igre?Nekad smo znali ja bratic preko lana odigrati cijeli q2 ili diablo do jutra.Mislim da se i Half mogo.
Uglavnom ja bi igice koje mogu u multiu proc cjeli singleplay mod(ono nivo za nivoom)!? Imate ideja? |
Doom 2 preko null-modem kabela na nabrijanoj 486ici na 160MHz :D
Kad se sjetim kolike besane noci smo ja i frend proveli na onom zadnjem nivou, ah.. those were the times :) |
Ako upucas botove u CounterStrike i igras sa nekim protiv tima botova to bi se moglo nazvati cooperative igrom.
|
486 166???:clap:
Nul modem-mislim da sam bio jedan od prvih u Puli koji ga je imao...ahhh DoomII:beer: Ok dosta nostalgije!Zanima me bilo sta (CS savjet prihvacam),moze i starije igre... Sad se zezam sa Freespace 2 da vidim dal se moze igrat coop |
Citiraj:
|
Probaj isto i America's Army...
Zakon od igre ako ignoriras americki patriotizam na svakom koraku... |
AMD 5x86-P75 ja to imao,ali sta to bilo neznam.:)
ni 486 ni pentium :) America je ok. Cs stoji. Ali fali "nesto",brijem da mi je igrica na vrh jezika i da se je nemogu sjetit. Ma uglavnom ocu nesto bez snajpera:p |
System Shock 2 je ful ok ali moj bratic nema strpljenja za to-Gledat ga kako ga mlate s onim cjevčugama potsjeca me kad skinsi mlate nekog.:fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da spika oko toga nadilazi ovaj forum.
|
Citiraj:
|
ha....pa tu uvijek ulazi Diablo (moze proci i Diablo II). Takodjer je velika zaraza Quake 1. Those were the times... no! wait a minute! they still are! :beer:
|
Vec sam ga preso uzduz i popreko nekoliko puta.Ali stvarno, istina je, vise se ne rade kooperativne igre,a taj deathmatsh dosadi...
|
naso naso:
http://www.sharkyextreme.com/forums_...ght/39/7.shtml Ako imate jos koji prijedlog,javite. P.S:prica o skinsima(nekom je dugujem),frend mi je jednom bjezao od skinsa i zavrsio pod autobus,koji smjehovi... P.P.S.Nije mu bilo nis.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |