PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Snimanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=30890)

vedo 04.01.2006. 14:27

Snimanje

Postoji li program za snimanje s kojim mogu samo zatvorit cd,bez dodavanja
drugih podataka na njega?

Hvala i pozdrav!
Vedran

RSedmak 04.01.2006. 14:49

nero

vedo 04.01.2006. 15:14

Citiraj:

Originally posted by RSedmak
nero
Znam za to.Trebao bih zatvoriti Audio CD ,ali mi to nikako ne uspijeva,možeš li mi napisati cijeli postupak!?

Veki-os 04.01.2006. 15:24

Audio CD je po defaultu "zatvoren" i to ne možeš mjenjati.Ne kužim kako ti ne uspijevaš zaključati,ti možeš nešto nasnimiti na audio cd ili?

vedo 04.01.2006. 15:36

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Audio CD je po defaultu "zatvoren" i to ne možeš mjenjati.Ne kužim kako ti ne uspijevaš zaključati,ti možeš nešto nasnimiti na audio cd ili?
Audio CD nisam snimao sa Nerom već sa programom Burrrn koji kaže,kao i Nero i drugi programi da je cd otvoren.

acer 04.01.2006. 15:36

Ako je sniman na komponentnoj przilici onda moze ostati otvoren.
U novim verzijama nere se to vise ne moze zatvorit,dok su stare verzije to dozvoljavale

vedo 04.01.2006. 16:06

Citiraj:

Originally posted by acer
Ako je sniman na komponentnoj przilici onda moze ostati otvoren.
U novim verzijama nere se to vise ne moze zatvorit,dok su stare verzije to dozvoljavale

Koja je verzija to dozvoljavala,možda je imam negdje?

domy_os 04.01.2006. 16:29

Šta ti oćeš uopće? CD možeš zatvorit s bilo kojim programom, bio on Nero, Roxio, DeepBurner ili neki deseti.

vedo 04.01.2006. 16:34

Citiraj:

Originally posted by domy_os
Šta ti oćeš uopće? CD možeš zatvorit s bilo kojim programom, bio on Nero, Roxio, DeepBurner ili neki deseti.
Pa možeš ,ali moraš nešto dodat da bi ga mogao zatvorit,ali ga ja želim zatvorit bez ikakvog dodavanja!

domy_os 04.01.2006. 18:47

Citiraj:

Originally posted by vedo
Pa možeš ,ali moraš nešto dodat da bi ga mogao zatvorit,ali ga ja želim zatvorit bez ikakvog dodavanja!
A šta teško ti je stavit jednu j***** kvačicu na finalize CD, no multisession ili šta već???

vedo 04.01.2006. 20:53

Citiraj:

Originally posted by domy_os
A šta teško ti je stavit jednu j***** kvačicu na finalize CD, no multisession ili šta već???
Nakon što sam s dotičnim programom snimio 20 cd-a,skužio sam da su svi otvoreni,u programu nema za uključit finalize cd,u tome je problem!Zato bi mi trebao neki program koji bi ih mogao samo finalizirat!

PS:Ako nemaš živaca ili volje odgovarat,bolje nemoj jer prostačenje u ovom slučaju nije potrebno!

fanATIk 04.01.2006. 23:11

Citiraj:

Originally posted by vedo

PS:Ako nemaš živaca ili volje odgovarat,bolje nemoj jer prostačenje u ovom slučaju nije potrebno!

možda je mislio na jeftinu kvačicu...

vedo 04.01.2006. 23:55

Citiraj:

Originally posted by fanATIk
možda je mislio na jeftinu kvačicu...
Još na žalost ne mogu znat tko je što mislio,ali ton odgovora jednostavno ne dolikuje situaciji!

tor 05.01.2006. 10:20

Bez svađe molim...

sick_boy 05.01.2006. 23:09

Ako se ja dobro sjećam, to se moglo u Neri (barem u starijim verzijama - npr. Nero 5.nešto) - Recorder - Disc Info - klikneš na zadnji session, pa je bila negdje opcija "close session", a čini mi se i "close CD".

Ne znam sad napamet (nemam ni jedan otvoreni CD pri ruci).

vedo 06.01.2006. 11:19

Citiraj:

Originally posted by sick_boy
Ako se ja dobro sjećam, to se moglo u Neri (barem u starijim verzijama - npr. Nero 5.nešto) - Recorder - Disc Info - klikneš na zadnji session, pa je bila negdje opcija "close session", a čini mi se i "close CD".

Ne znam sad napamet (nemam ni jedan otvoreni CD pri ruci).

Hvala na odgovoru!Probat ću instalirat stariji Nero.

Pozdrav!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14.