![]() |
PlayStation 3
Igrom slučaja mi doletio u ruke PS3 Fat 40Gb (PS2 backward compatabile verzija), kao pokvaren, čovjek ga se želi riješiti - disk je krepao, upozorio ga na to, svejedno ga se želi riješiti. Sada imam potpuno ispravan PS3.
Ima li neki savjet kaj odigrat za njega. Vidim da su igre na njuškalu skoro pa djabe :D |
The Last of Us, RDR, Uncharted, GTA 4, Metal Gear Solid, Batman, to mi je nekako ostalo u sjećanju. ;)
|
Ma bjezi, samo ekskluzive od ovog nabrojanog, ostalo na kompu jel je grafika i per kriminalno. Ja bi svakako dodo jos infamous, ratchete i mozda lbp
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Grafika mi nije prioritet, a GT IV na kompu nije baš najbolje optimizirana igra :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ti je do vožnje, gran turismo 6. Iako neki kažu da je 5ica bolja, neznam jel tako ili ne :D
|
God of War igre odigraj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Također me zanima ako se netko s foruma bavio (ili bavi) rastavljanjem PS3 i zamjeno termalne pase i ostalim čišćenjem? |
Citiraj:
fat je dosta lagano za otvoriti i ocistit.samo ako je hoces dugo imat moras promjeniti ventilator i napravit dodatne rupe za airflow i postaviti noge inaces ces dobiti YLOD i RLOD. |
Koji zamjenski PS3 kontroler uzeti? Polovni originalni su 99% izdrndani, a novi izvana su preskupi.
|
PS4 dualshock kontroleri rade na ps3
|
Citiraj:
|
Rade al ko genericki Bluetooth, na rade one ps3 funkcije.
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |