![]() |
Broj postova :)
Zašto imam osjećaj da mi pada broj postova.... zar mi netko stalno briše ili....
Ima još tko takvih "problema" :D |
geeeez:rolleyes:
da li je to uopce bitno? mislim, ti ovdje pises samo da si nabijes broj postova? ili kaj? citam i ne vjerujem |
dobro flare, opet nije trebala takva reakcija, kao da ima 3k postova i 30postova dnevno. ;)
postovi vjerovatno i nestaju, naime ako se pobrishe koja tema, a ti si na njoj odgovarao, odlazi i tvoj post. a vjerujem da si upoznat sa nedavnim "hackingom" foruma gdje su nestala dva podforuma komentari i pridlozi te clanci, a sa njima i postovi onih koji su na istim temama podforuma postali. ;) |
pa ja sam prosao tisucu postova , hehhe , sad sam tek pogledao kad sam vidio ovu temu - sad idem na 10 000 :D
zamolio ak netko moze da ti napisu neki bolesni broj od postova ak ti je to bitno |
Vjerojatno ti je 50ak postova izbrisano nakon nedanvog hacka na forum.
|
Ajde nemojte mi napadati prijatelja... Da nabija postove imao bi vise tisuća postova... A gdje ste vidjeli njega da spama negdje bez razloga i sl. :smoke:
|
A kaj ti znači ak ti piše da imaš 10000 postova? Meni je tak svejedno za broj postova. More mi pisati i -1000 (minus tisuću). :D
|
pa šta ja sam ostao bez nekih 150 postova sigurno... pa šta ima veze:cool:
|
Citiraj:
|
Ja sam isto primjetio neki čudni pad, ali živo me boli :D
|
čudan pad? neki su izgubili 2500 postova :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
di je Tor? :D |
LOL
Baš me zanima kolki je postova sniperwolf izgubio?:rolleyes: |
horza
ono ispred konpjuktora Registriran: Apr 2003 Lokacija: zagreb Poruka: 12 LOOOL:D |
a tor kao nije registriran...
i pravila ponasanja ne rade |
Citiraj:
a čak i da jesam boli me :p |
Najviše su izgubili stariji korisnici.
Uostalom, da li je to ofpće važno? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |