![]() |
(riješeno) Ne dižu se Windowsi i ne mogu u BIOS
1 privitaka
Poz evo mene opet sa problemom imam stari i sačuvani laptop acer aspire 8930g ,do neki dan bilo sve u redu i onda sam mjenjal proc.umjesto
Intel dualcorT5800 stavil sam P8400, i to je radilo, Jedino sam moral izvaditi jednu ram karticu ddr3 1066hz od 4gb navodno P8400 podržava do 2gb, Znaći kombinacija t8400 i 2 gb radila dobro ali mi vrag nije dao mira i ja ubacim ponovo još i ovu od 4gb ram i upalim komp i neće pojavila mi se neka poruka windows prepair ili nešto slićno, umjesto da čekam ja isključim punjać, i sad mi se dešava da laptop kod uklučenja ne diže windowse,ne mogu u bios ekran se upali i u gornjem lijevom kutu se pojavi crtica koja par puta blicne i nestane Možda je neko imao taj problem ili zna što bi moglo biti |
Pokušaj isključiti punjač, izvaditi bateriju i držati tipku za paljenje 15-ak sekundi pa onda probaj ponovno uključiti laptop.
Ostavi samo 2 giga rama u laptopu. Ako to ne pomaže drugi potez bi bio vađenje bios baterije, no to u tvom slučaju zahtjeva rastavljanje cijelog laptopa. |
Lap ne podržava tu memu od 4GB ...
Nisi napisao koji je ram od 2GB,a koji od 4GB ... Jesi li probao vratiti 2GB,pa upaliti ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj uć u safe mod s tipkom ako se ne varam f8 |
riješeno
skinuo bios, otpakiral ga i otvorio samo mapu windows i prebacio na usb,
pomoći tipke fn i esc ovo sa usbea prebacio u komp i sve radi ps.povlačim iz prodaje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |