![]() |
ROG QUBE-ORA CUSTOM LOOP mod
Drugari nije me bilo baš dugo, te vam predstavljam ROG QUBE-ORA CUSTOM LOOP mod. Nadam se da će vam se dopasti video.
Thermaltake LEVEL 20 HT Thermaltake Pacific W5 CPU Water Block Thermaltake Pacific PR22-D5 Plus pumpa Thermaltake fitinzi i kolena Thermaltake 360 radijatori (dva komada) Thermaltake Riing Quad 12 RGB ventilatori Thermaltake senzor sa dispjelom za toplotu i protok vode ROG Crosshair VII Formula matična ploča ROG STRIX RTX3080 grafička karta ROG Thor 1200W napajanje Kingston 2x32GB 3600 CL18 memorija AMD Ryzen™ 9 5950X procesor 1TB NVME SSD WD Black I još mnoge druge... Mesec dana rada, par izgorelih prstiju od savijanja akrilnih cevi, i sve ostalo je čist hedonizam. |
6 privitaka
I još par :)
|
Uredno, iako moram priznati da mi se kućište ne svidja. Ostalo nema što da se prigovori.
|
Lijepo, samo su flow meteri šaka u oko, djeluju kao Aliexpress roba, a znam da nisu jeftini.
|
Hvala svima. Što se tiče flovmetera, realno premenicu malo rutu, a sve što sam tražio drugo, nekako mi je ovo bilo najbolje. Mogu da se vežu za sam Eco sistem Thermaltake kontrolera, pa se može temp i flow pratiti i iz Windowsa, kako god nisma našao ništa bolje od ovoga. :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |