![]() |
Tbred's WC project
Eto,konacno da i ja prijedjem s rijeci na djela,pa krenimo...
Komponente su tu,pocelo se bušit,pilit... Spremnik vode sam smjestio malo iznad DVDRW-a,killer je stao,iznad kucista,na ''krovu''... Evo i prve slike... Slika 1 Na drugoj slici su blokovi za procesor,northbridge i za X1800XT (nadam se:D ) Slika 2 Evo jos malo spremnik vode i killer,from another view Slika 3 Procesor je stigao,moram ic po njega,veceras ili sutra ujutro,SD 3700+... X1800XT dolazi u srijedu,do tada X300SE ce posluzit :beer: I'll be back...:smoke: |
Evo malo pogled s neba :D
3x 120mm 19 dba 1000 okr min Uvijeti za rad su,kao sto se moze vidjeti,losi...:D slika Evo ovdje se malo bolje vidi kako se killer drzi za kuciste killer |
Di si kupio te ventove gore? Kolko su glasni?
|
Citiraj:
|
a jesi lud :D
zaaaakon ideja za smjestit rad :clap: samo postaj i dalje.. btw.jesi okinuo temps prije vodenog ? |
ovo će biti ludnica!!
jel su dobri ventovi? |
vjerujem da su ventovi dobri, inace tbred, super ideja. ;)
|
Podsjećaju na one Titan ventove od aluminija
|
hehe :)
Svaka ti čast!Mislim da je ovo najbolji mod što sam vidio u HR :) Ps: bila bi mi čast da uploadaš slike u hr case galeriju http://forum.ocklub.net/galerija/ |
|
svaka čast:D
|
|
Citiraj:
Evo zaboravljene slike :beer: |
Citiraj:
|
E kolega Tbred, reci ti meni, kolko je tebe sve to ispalo novaca....
Inače, daj malo sredi kablovinje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I mene zanima. |
Citiraj:
Jos dolazi X1800XT,uzeo San Diega jucer...blaaaaah :rolleyes: :burn: Btw...imas kunu?:D |
Citiraj:
kaj si na kraju sve uzeo ? |
Citiraj:
Hoćeš reći-ubio si cenera:D Uffff.... Za do dobijem 350kg odojka:p Ili više od pola tone ak bum ih sam potamanil...:clap: Koja X1800XT-Sapphire? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imalo se,vise se nemaaaaa :rambo: X1800XT od Powercolora :beer: |
totalna ludnica:clap:
malo riješi te kablove! ili pozovi Renessisa, mislim da će ti on to super napravit:D |
Citiraj:
|
nice, al sve kvari katastrofa s kablovinjem
|
Sutra cu se pozabaviti kablovima,ali fakat nemam ideja kako ti sve rascistit,puno ih je :burn:
|
Khm kolega, pa tu smo blizu, ako treba pomoć, javi :)
|
Joj taman kad sam posložio kablove uredno nestane mi baterija:grrr:
kad se napune ću poslikati ;) štos je u tome da ih sakriješ desno od matične u praznom prostoru što više možeš ;) |
Citiraj:
Sutra cu to rijesit!:clap: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |